Specials & korting

HomeAanbiedingenGa nu op avontuur naar Chili!

Ga nu op avontuur naar Chili!

Ga nu op avontuur naar Chili!

Heb je ooit wel eens gedacht aan camperhuur in Chili? Zo ja, pak dan nu je kans! De komende maanden biedt de verhuurder Holiday Rent maar liefst 15% korting op hun camperprijs. 

Voor het reizen in Chili geldt dat het hoofdkantoor in Santiago gevestigd is. Er zijn ook andere locaties zoals Punta Arenas, Balmaceda, Puerto Montt, Arica en Calama. Wanneer je de camper op een van die locaties wilt ophalen dan wordt deze speciaal voor jou naar de locatie gebracht en ook weer teruggebracht naar Santiago. Hier betaal je een extra fee voor, houd hier dus rekening mee. 

Holiday Rent is een klein bedrijf, dat persoonlijke, flexibele service hoog in het vaandel heeft staan. Ze hebben een kleine vloot met goed onderhouden campers in alle formaten, tegen aantrekkelijke tarieven. Met hun uitstekende 24-uursservice is pech onderweg geen enkel probleem. Of je nou met het hele gezin, een groep vrienden of alleen op vakantie gaat, deze camperverhuurder heeft een passende camper voor elke reis. Als tip: de Desierto Florido staat tussen augustus en september in bloei. Skiën kun je het beste doen in onze zomervakantie. Alle kampeerauto's zijn voorzien van all-season banden en de leverancier biedt ook een ski box aan om ski spullen in te kunnen bewaren. Het is ook mogelijk 'crossborder' reizen te maken naar Argentinië, Peru, Paraguay Brazilië, Uruguay.

Ga op camper ontdekking in Chili

Korting : 15% op de camperprijs
Campertype: alle campers van Holiday Rent 
Reizen: tussen mei en augustus 2023

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Annuleringskosten 

Vanaf boeking tot 46 dagen voor ophalen = 30% van de totale kosten 
In de 46 dagen voor het ophalen = 100% van de totale kosten

 

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper