Specials & korting

HomeAanbiedingenBoek met 10% korting voor Noord-Spanje

Boek met 10% korting voor Noord-Spanje

Boek met 10% korting voor Noord-Spanje

Staat een reis door Noord-Spanje al een tijdje op je bucketlist? Met Orson Rent boek je nu met 10% korting op jouw camper voor een 14-daagse trip door Noord-Spanje voor voorjaar- of najaar 2024. De reis begint en eindigt in Barcelona, waar je de camper ophaalt en weer inlevert. De voorwaarden staan hieronder uitgeschreven:

  • Geldigheid: boeken tussen 25 januari en 31 maart 2024
  • Reisperiode: tussen 2 april en 31 juli 2024 en tussen 1 september en 31 december 2024
  • Ophaal/terugbreng locatie: de Orson Rent locatie in Barcelona
  • Campertypes: Adria Matrix Axess 670 SL en Twin Plus 640 SLB
  • Korting: de korting van 10% wordt berekend over het dagtarief, niet over de extra's. Dit betekend dat er voor bijvoorbeeld de keukenset, de campingset en de bedlinnen geen 10% korting geldt. Tijdens het aanvragen van een camperofferte die voldoet aan de bovenstaande voorwaarden, zal de kortig direct verwerkt worden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan 

Voorbeeldroute Noord-Spanje

Barcelona - Bilbao - Barcelona

Op drie kwartier van de ophaallocatie in Barcelona begint het camperavontuur met een bezoek aan de Montserrat, een mythische berg met het Benedictijnse klooster van Santa María de Montserrat. Het klooster is te bereiken met per auto of kabelbaan. Het is dan ook zeker aan te raden om de camper bij het station te parkeren en de kabelbaan te gebruiken. Na het bezoek aan de berg vervolgen we onze weg richting de Pyreneeën. 

Via Huesca, Pamplona en San Sebastián kom je aan in Bilbao. De grootste stad en het kloppende hart van Spaans-Baskeland. Hoofdattractie is uiteraard het Guggenheim Museum. Waar je onderweg in Huesca vooral langs middeleeuwse dorpjes komt, in Pamplona een Spaanse stad ziet met authentieke, traditionele Spaanse huizen en in San Sebastián een stad met prachtige stranden en elegentie aantreft, heeft Bilbao vooral de toekomst omarmt met haar moderne architectuur. En vergeet ook niet te genieten van de Baskische keuken! 

Omdat je vanuit Barcelona via Huesca en Pamplona naar Bilbao bent gereden, is het aan te raden of op de 'terugreis' vanuit Bilbao naar Barcelona niet weer langs deze steden te gaan. Kies daarom voor de route langs Logroño en Zaragoza alvorens je weer richting de Middellandse Zee trekt. In Logroño vind je een echte tapas straat (Calle del Laurel), één van de belangrijkste redenen dat de stad in de top 3 staat van beste steden voor een tapas. In Zaragoza, de vijfde stad van het land, vind je architectische traceringen van de Romeinen, Moren, Kelten en Christenen. Kathedraal La Seo en het Moors paleis Alfajarin zijn absolute aanraders! 

Vanuit Zaragoza kan je weer richting Barcelona reizen om daar de camper weer in te leveren. 
Met deze route overleg zo'n 1400 kilometer, een uitstekende afstand om in twee weken te voltooien.  

 

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper