Specials & korting

HomeAanbiedingenBoek nu Noorwegen met 20% korting

Boek nu Noorwegen met 20% korting

Boek nu Noorwegen met 20% korting

Noorwegen is een gewilde bestemming deze zomer! Goed nieuws, onze verhuurder Touring Cars heeft nog beschikbaarheid voor de maanden augustus en september. Wil je last-minute op camperrondreis in Noorwegen? Dan heb je geluk, want je profiteert nu van 20% korting op de camperhuur, met verhuurder Touring Cars!

Last-minute zomer deal

Camper offerte aanvragen voor Noorwegen

Locaties Noorwegen

Een camper huren in Noorwegen kan bij Worldwide Campers op verschillende locaties. De populairste verhuurlocatie is Oslo, doordat dit de gemakkelijkste aanvliegroute is. Het is ook mogelijk om jouw reis in het noorden te beginnen en vanuit daar naar het zuiden af te reizen. in dat geval huur je jouw camper in het plaatsje Tromsø.

Deze kortinsactie is geldig voor beide locaties en het is ook mogelijk om een one-way tussen deze steden te maken. Wat betekend dat je de camper in plek A ophaalt en terugbrengt in plek B. Wil je meer zien dan alleen Noorwegen? Ga dan de grens over naar Zweden of zelfs Finland. Zolang je de camper maar weer inlevert in Oslo of Tromsø zijn de opties eindeloos.

Onze verhuurders in Noorwegen

Met Worldwide Campers kun je in Noorwegen bij vier verschillende verhuurders jouw camper huren. De kortingsactie van dit moment is geldig op camperhuur met verhuuder Touring Cars. Al meer dan 30 jaar zijn zij de grootste verhuurder voor camperhuur in Scandinavië. Hun verhuurlocaties liggen dicht bij de internationale luchthavens en bovendien is een vliegveld transfer inclusief bij de camperhuur. Touring Cars heeft verschillende luxe campertypes, de campers waarop de huidige kortingsactie geldig is zijn voor 4 tot 5 personen.

Annuleringsvoorwaarden

  • Langer dan 30 dagen voor aanvangsdatum kan er kosteloos geannuleerd worden.
  • Tussen 29 en 22 dagen voor aanvangsdatum is de huurder 25% van de totale huursom verschuldigd.
  • Tussen 21 en 16 dagen voor aanvangsdatum is de huurder 50% van de totale huursom verschuldigd.
  • Tussen 15 dagen en de dag van ophalen (no show) is de huurder 100% van de totale huursom verschuldigd.
Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper