Camper huren in Hiratsuka

Wil je een camper huren in Hiratsuka, Japan? Hiratsuka is een havenstad gelegen in de prefectuur Kanagawa. Hiratsuka ligt op ongeveer een uur rijden vanaf hoofdstad Tokyo en is daarom een prima uitvalsbasis voor je rondreis door Japan. In Hiratsuka verhuurt Worldwide Campers de huurcampers van McRent. Vanuit Hiratsuka ben je in een kleine drie uur bij Mount Fuji, een van de belangrijkste bezienswaardigheden in Japan. Mount Fuji is de hoogste berg van Japan en een actieve vulkaan die voor het laatst uitbarstte in de achttiende eeuw. Naast een natuuricoon is de Fuji ook een belangrijke spirituele plek voor onder andere het Shintoïsme. Je kunt hier prachtig wandelen, fietsen en genieten van de natuur. Rondom Mount Fuji zijn genoeg campings waar je korte of lange tijd kunt staan.

Een camper huren in Hiratsuka, Japan

Je kunt vanuit Hiratsuka gemakkelijk en snel de rest van Japan ontdekken met je huurcamper. Denk aan de oude stad van Kyoto, of het natuurgebied rondom Nagano. In deze laatste stad heeft Worldwide Campers ook een verhuurlocatie van McRent zitten dus je kunt er ook voor kiezen hier je huurcamper op te halen. Japan heeft heel veel campings, van zeer eenvoudig zonder faciliteiten tot grote campings van alle moderne gemakken voorzien. Natuurlijk kan je ook langs de kust vanuit Hiratsuka een mooie reis maken.

Camper huren via Worldwide Campers

In Hiratsuka, Nagano en Kai verhuurt Worldwide Campers huurcampers van leverancier McRent. McRent is de grootste verhuurder van Europa en is in 2017 begonnen met camperhuur in Japan. McRent biedt een goede prijs/kwaliteitverhouding en helpt je graag op weg in Japan, onder andere door een gratis roadside manual mee te geven. Tevens zijn er meerdere campertypes beschikbaar. Van eenvoudige kampeerbusjes tot grote, luxe campers voor het hele gezin. Informeer naar de mogelijkheden bij ons team door contact met ons op te nemen of vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper