Camper huren in Kai

Wil je een camper huren in Kai, Japan? Kai ligt in de prefectuur Yamanashi op een kleine drie uur rijden vanuit Tokyo. De centrale ligging op het eiland Honshu betekent dat u vanuit Kai gemakkelijk een camper rondreis kunt maken door Japan. In Kai verhuurt Worldwide Campers de huurcampers van leverancier McRent. Vanuit Kai ben je in een uur of vier in Kyoto, de oude hoofdstad van Japan. Kyoto is ongeschonden uit de Tweede Wereldoorlog gekomen en is een van de meest cultuurrijke steden ter wereld. Zo telt de stad maar liefst 17 bezienswaardigheden die op UNESCO’s Werelderfgoedlijst staan. Bovendien ligt Kyoto in een dal en biedt daardoor prachtig uitzicht op de omringende bergketens. Een bezoek aan Kyoto kan dus niet aan je camperreis door Japan ontbreken!

Een camper huren in Kai, Japan

Je kunt vanuit Kai gemakkelijk en snel ook de rest van Japan ontdekken met je huurcamper. Denk aan de steden Osaka en Tokio, of de natuurgebieden rondom Nagano. In Nagano heeft Worldwide Campers ook een verhuurlocatie van McRent, dus je kunt er ook voor kiezen hier je huurcamper op te halen. Japan heeft duizenden campings, van zeer basic zonder faciliteiten tot luxe, grotere campings die van alle gemakken zijn voorzien. Natuurlijk kan je ook langs de kust een mooie reis maken.

Camper huren via Worldwide Campers

In Kai, Hiratsuka en Nagano verhuurt Worldwide Campers huurcampers van leverancier McRent. McRent is momenteel de grootste verhuurder van Europa en is in 2017 ook begonnen met camperhuur in Japan en Nieuw-Zeeland. McRent biedt een prima prijs/kwaliteitverhouding en helpt je graag op weg in Japan. Zo krijg je onder andere een roadside manual mee met daarin tips en vertalingen van bijvoorbeeld de verkeersborden. Er zijn meerdere campertypes beschikbaar bij McRent. Van kleine, simpele kampeerbusjes tot grote, luxe campers. Informeer naar de mogelijkheden bij ons team door contact met ons op te nemen. Je kunt ook gelijk een vrijblijvende offerte maken op onze website.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper