Camper huren in Nagano

Wil je een camper huren in Nagano? Nagano ligt op een kleine vier uur rijden vanuit hoofdstad Tokio. Nagano ligt in een prachtig, bergachtig natuurgebied. Deze regio wordt door de Japanners ook wel ‘het dak van Japan’ genoemd en huisvest een groot deel van het Chūbu-Sangaku National Park. Daarnaast heeft Nagano nog een aantal kleinere parken die vooral skiërs, bergbeklimmers en liefhebbers van de Japanse Onsen, warmwaterbronnen, aantrekken. Nagano stad zelf staat vooral bekend als voormalig organisator van de Olympische Winterspelen. In Nagano is de Zenkō-ji tempel een belangrijke bezienswaardigheid.

Ontdek Japan met je camper vanuit Nagano

Vanuit Nagano kan je gemakkelijk de rest van Japan verkennen en met je huurcamper kom j op plekken waar je anders niet zou komen. Daarbij ervaar je het Japanse leven van dichtbij. Japan heeft legio campings, van eenvoudig en klein tot luxe campings van allerlei faciliteiten voorzien. Maak een camperrondreis en bezoek de drukke steden en prachtige natuur. Mis vooral niet een theeceremonie en ga lekker uitrusten in een Onsen, een Japanse warmwaterbron of badhuis. Vanuit Nagano ben je in een klein uur in Matsumoto, waar Japans’ oudste historische houten kasteel staat. Deze mystieke plek is een bezoek meer dan waard.

Camper huren bij Worldwide Campers

In Nagano, Kai en Hiratsuka verhuurt Worldwide Campers huurcampers van leverancier McRent, de grootste verhuurder van Europa. McRent biedt een prima prijs/kwaliteitverhouding en helpt je graag op weg in Japan, onder andere door een gratis roadside manual mee te geven. Hierin staan vertalingen van de belangrijkste Japanse terminologie en uitleg over de verschillende verkeersborden en stops onderweg. McRent verhuurt verschillende campertypes. Van kleine, simpele kampeerbusjes tot grote, luxe campers voor het hele gezin of een groep reizigers. Informeer naar de mogelijkheden bij ons team door contact met ons op te nemen. Of vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper