HomeBlogsTipsBoek voor 2024/2025

Boek voor 2024/2025

Boek voor 2024/2025

Ondanks de wisselende reismaatregelen wereldwijd merken we dat veel van onze klanten willen uitkijken naar een geplande reis. Misschien heb je al een lange tijd de wens om op campervakantie te gaan naar een van de fantastische, verre bestemmingen zoals Amerika, Canada, Nieuw-Zeeland of Costa Rica. Wij begrijpen dat dit voor de korte termijn nog wat onzeker kan voelen. Daarom biedt Worldwide Campers de mogelijkheid aan om je camper zelfs al te boeken voor 2025.

Zonder zorgen genieten van de vakantievoorpret

Om een offerte te kunnen aanvragen hoef je slechts de reisdata en de ophaal- & terugbreng locatie te weten. De route en het programma bepaal je helemaal zelf op een later moment. Hoe eerder jij de aanvraag doet, hoe sneller ons ervaren customer serice team voor jou de beschikbaarheid kunt aanvragen. En wanneer de camper beschikbaar is ben jij verzekerd van de gewenste camper, voor jouw droom camperrondreis. 

Aanbiedingen, kortingen en leuke acties

Een bijkomend voordeel is dat je ook nog profiteert van de vroegboekkortingen! Zo huur je je camper voor de beste prijs en geniet je nu alvast van de extra lange vakantie voorpret. Mocht de reis onverwachts niet kunnen doorgaan, dan zijn er voordelige annuleringsvoorwaarden. Los van de eventuele vroegboekkortingen die de verhuurders aanbieden, zijn er ook altijd lopende kortingsacties waar je van kunt profiteren bij het aanvragen van een camper offerte. Deze vind je op de aanbiedingen pagina. Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe specials, goedkope relocations of andere camper acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ben de eerste die het hoort.

Op campervakantie in Noord Amerika

Reserveer alvast een huurcamper in Amerika of Canada. Bij Worldwide Campers heb je een ruime keuze in camperverhuurders en campertypes. Het verschilt per camperverhuurder tot hoever je al vooruit kunt boeken en wat de annuleringsvoorwaarden zijn. Bekijk hieronder de voorwaarden:

Amerika

 • El Monte: een huurcamper van El Monte is vooruit te boeken tot eind 2025. Je kunt je reservering voor $100,- annuleren tot 60 dagen voor je ophaaldatum. Indien je een one way reis hebt geboekt, dan kunnen ze ook de one way kosten in rekening brengen bij annuleren. El Monte hanteert 17% vroegboekkorting op de huurpijs. 
 • Cruise America: een huurcamper van Cruise America is vooruit te boeken tot 31 oktober 2025. Je kunt je reservering gratis annuleren tot 46 dagen voor je ophaaldatum bij zelfde locatie ophalen en inleveren. Bij een zogeheten one way rental (verschillende locaties) gelden er kosten vanaf 60 dagen (400 dollar). Cruise hanteert 15% vroegboekkorting op de huurprijs.
 • Road Bear: een huurcamper van Road Bear is vooruit te boeken tot eind 2025 Indien je je reservering toch moet annuleren, betaal je een vast tarief van $100 annuleringskosten (tot 60 dagen voor je ophaaldatum). Als je een one way reis hebt geboekt, dan kunnen ze ook de one way kosten in rekening brengen bij annuleren. Road Bear hanteert 10% vroegboekkorting op de huurprijs, plus 50% korting op de convenience kits als je je camper ophaalt na 1 april 2024.
 • Britz USA: een huurcamper van Britz is vooruit te boeken tot april 2025. Indien je je reservering toch moet annuleren, betaal je een vast tarief van $100 annuleringskosten (tot 60 dagen voor je ophaaldatum). Als je een one way reis hebt geboekt, dan kunnen ze ook de one way kosten in rekening brengen bij annuleren.
 • Travellers Autobarn: een huurcamper van Travellers Autobarn is vooruit te boeken tot eind 2025. Je kunt je reservering gratis annuleren tot 29 dagen voor je ophaaldatum.

► Huur hier een camper in Amerika

Canada

 • Cruise Canada: een huurcamper van Cruise Canada is vooruit te boeken tot 31 oktober 2025. Je kunt je reservering gratis annuleren tot 46 dagen voor je ophaaldatum. Cruise hanteert 15% vroegboekkorting op de huurprijs.
 • Canadream: een huurcamper van Canadream is vooruit te boeken tot 31 Maart 2025. Indien je je reservering toch moet annuleren, betaal je een vast tarief van $100 annuleringskosten (tot 60 dagen voor je ophaaldatum). Als je een one way reis hebt geboekt, dan kunnen ze ook de one way kosten in rekening brengen bij annuleren.  Canadream hanteert 10% vroegboekkorting op de huurprijs, als je boekt voor 31 oktober, 2023
 • Fraserway: een huurcamper van Fraserway is vooruit te boeken tot 31 december 2024. Indien je je reservering toch moet annuleren, betaal je 10% van je camperhuur als annuleringskosten (tot 45 dagen voor je ophaaldatum). Als je een one way reis hebt geboekt, dan kunnen ze ook de one way kosten in rekening brengen bij annuleren.  

► Huur hier een camper in Canada.

Op campervakantie in Oceanië

Reserveer alvast een huurcamper in Australië of Nieuw-Zeeland. Bij Worldwide Campers heb je een ruime keuze in camperverhuurders en campertypes. Het verschilt per camperverhuurder tot hoever je al vooruit kunt boeken en wat de annuleringsvoorwaarden zijn. Bekijk hieronder de voorwaarden:

 • Apollo, Cheapa Camper, Hippie Camper een huurcamper van een van deze vier camperverhuurders is vooruit te boeken tot juli 2024. Je kunt je reservering gratis annuleren tot 61 dagen voor je ophaaldatum. Deze vier camperverhuurders hanteren 5% vroegboekkorting op de huurprijs.
 • Britz, Maui & Mighty Campers: een huurcamper van een van deze drie camperverhuurders is vooruit te boeken tot juli 2024. Je kunt je reservering gratis annuleren tot 61 dagen voor je ophaaldatum.
 • Travellers Autobarn: een huurcamper van Travellers Autobarn is vooruit te boeken tot eind 2025. Je kunt je reservering gratis annuleren tot 29 dagen voor je ophaaldatum.

► Huur hier een camper in Oceanië

Op campervakantie in Midden en Zuid Amerika

Reserveer alvast een huurcamper in Costa Rica of Chili. Bij Worldwide Campers heb je een ruime keuze in camperverhuurders en campertypes. Het verschilt per camperverhuurder tot hoever je al vooruit kunt boeken en wat de annuleringsvoorwaarden zijn. Bekijk hieronder de voorwaarden:


 • Costa Rider Campervan: Op reis met een camper in Costa Rica? dan huur je een camper bij Costa Rider Campervan. Een huurcamper is al vooruit te boeken tot 31 december 2023. Bij een annulering kan de camper tot 22 dagen voor vertrek kosteloos geannuleerd worden.
 • Holiday Rent: voor een vakantie in Chili huur je een camper bij Holiday Rent. Je kunt hier al een camper vooruit boeken tot 31 oktober 2023. Bij een annulering wordt tot 46 dagen voor vertrek 30% van het totaal betaalde bedrag in rekening gebracht.

► Huur hier een camper in Midden en Zuid Amerika

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper