HomeBestemmingenNoord-Amerika

Camper huren in Noord-Amerika

Wil je een camper huren in Noord-Amerika? Noord-Amerika staat niet voor niets bekend als het continent van de onbegrensde mogelijkheden. Met zoveel prachtige nationale parken en wereldsteden, biedt reizen per camper je een bijzonder perspectief. Zowel Amerika als Canada zijn geweldige landen om met een camper te verkennen. Worldwide Campers werkt samen met meer dan 15 gerenomeerde camperverhuurders in Amerika en Canada en je kunt een camper huren in Noord-Amerika op meer 45 locaties. Vraag een vrijblijvende camperhuurofferte aan op onze website of laat je adviseren door ons customer service team over de mogelijkheden.

Camperreis in Noord-Amerika

De nationale parken van Noord-Amerika bieden het beste van de ongekend mooie natuur in Amerika en Canada en zijn ingesteld op bezoekers die rondreizen met een camper. Ook de wegen in Noord-Amerika zijn doorgaans zeer geschikt voor het rijden met een camper, zodat je heerlijk ontspannen kunt genieten van het uitzicht en van uw vakantie met een huurcamper. Noord-Amerika kent ontzettend veel campgrounds waar je uit kunt kiezen voor je overnachting. Kijk hier voor meer informatie over campgrounds of reserveer direct op KOA or Recreation.

Hou er rekening mee dat het verplicht is om de eerste nacht in een hotel te verblijven voor je de camper ophaalt.

Camper huren bij Worldwide Campers

Een camper huren in Noord-Amerika is gemakkelijk via Worldwide Campers, omdat je een zeer ruime keuze hebt in verhuurlocaties en campertypes. Van enorme RV’s voor acht personen tot comfortabele kampeerbusjes, waar je met zijn tweeën een avontuurlijke roadtrip maakt. Bij de meeste verhuurders mag je ook de grens oversteken van Amerika naar Canada of andersom. Voorwaarde is wel dat je de huurcamper weer in het oorspronkelijke land inlevert. Je kunt er vaak ook voor kiezen om een one way trip te maken, waarbij je de camper ophaalt in bijvoorbeeld San Francisco en weer inlevert in bijvoorbeeld Seattle. Hier zijn wel one way kosten aan verbonden, die verschillen per verhuurder.

Wegbrengspecials voor nieuwe campers

De meeste camperverhuurders in de Verenigde Staten en Canada bieden in het voorjaar diverse camperhuur wegbrengspecials aan. Je hebt dan de mogelijkheid een gloednieuwe camper op te halen in de fabriek dichtbij Chicago of Toronto en deze naar diverse bestemmingen te brengen, voor een sterk gereduceerd tarief. Op deze manier worden alle nieuwe voertuigen gedistribueerd door heel Noord-Amerika. Een camper huren in Noord-Amerika met een wegbrengspecial? Kijk op de pagina over wegbrengspecials of neem contact op met de reserveringsafdeling voor de mogelijkheden.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper