Camper huren in Azië

Azië is het nieuwste continent dat toegevoegd is aan het aanbod van Worldwide Campers. De eeuwenoude culturen en gastvrije, vriendelijke bevolking maken van Azië een aantrekkelijke bestemming. Sinds kort is het ook mogelijk om een huurcamper te boeken in Japan. Een perfecte manier om het land van de rijzende zon te ontdekken in jouw eigen tempo. Ook een camper huren in Azië? Maak eenvoudig een offerte op de website.

Camper huren bij Worldwide Campers

Een camper huren in Azië doe je via Worldwide Campers bij leveranciers El Monte en McRent. Beiden hebben een uitstekende staat van dienst en bieden een goede prijs/kwaliteitverhouding. El Monte is een van de grootste verhuurders van Amerika. McRent is de grootste verhuurder in Europa. Met een groeiende vraag naar camperreizen hebben beiden besloten hun vleugels uit te slaan en ook in Azië camperhuur aan te bieden. Japan is de eerste bestemming die nu geboekt kan worden. Omdat camper rijden in Japan anders is dan in bijvoorbeeld Europa of Amerika, heeft McRent een handige reisgids met daarin o.a. vertalingen van de verkeersborden en waar u op moet letten tijdens het rijden.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper