Camper huren in Japan

Wil je een camper huren in Japan? Met een camper heb je alle vrijheid om Japan te ontdekken in je eigen tempo. Je kunt gaan en staan waar je wilt en hebt altijd je eigen slaapplek bij de hand. Het aanbod huurcampers is groot en wij werken altijd alleen met gerenommeerde camperverhuurders. Daarnaast heeft Japan veel campings waar je met de camper makkelijk kunt staan.

Ontdek Japan per camper

Japan is een eilandstaat in Azië en staat bekend om haar eeuwenoude cultuur en vooruitstrevende technologieën. Een land van contrasten, waar traditionele ceremonieën hand in hand gaan met de laatste high tech snufjes. Japan bestaat in totaal uit meer dan 6000 eilanden, waarvan de vier grootste: Hokkaido, Honshu, Shikoku en Kyushu het meeste landoppervlak beslaan. Hoofdstad Tokyo is een van de grootste steden ter wereld en je kunt onder andere hier terecht voor een huurcamper!

Rondreizen door Japan met een huurcamper

Begin jouw rondreis door Japan in hoofdstad Tokyo. Dompel jezelf onder in de drukte van de neon jungle en alle futuristische technologieën. Na een bezoek aan Tokyo is het heerlijk bijkomen in een traditioneel Japans badhuis, een onsen of tijdens een thee ceremonie. De spirituele kant van Japan vind je terug in de vele tempels en altaren voor het Boeddhisme en Shinto. Een bezoek aan Japan is niet compleet zonder de bekende Mount Fuji te bezoeken. Daarnaast heeft Japan 34 nationale parken waar je de prachtige natuur van dit bijzondere land kunt ontdekken.

Camper huren bij Worldwide Campers

In Japan werkt Worldwide Campers samen met de verhuurders El Monte en McRent. Beiden hebben een uitstekende staat van dienst en bieden verschillende campertypes aan. McRent verhuurt vanuit de locaties Hiratsuka, Kai en Nagano. El Monte verhuurt vanuit Tokyo. Omdat camper rijden in Japan anders is dan in bijvoorbeeld Europa of Amerika, heeft McRent een handige reisgids met daarin onder andere vertalingen van de verkeersborden en tips over waar je op moet letten tijdens het rijden. Ben je enthousiast en wil je een camper huren in Japan? Vraag een vrijblijvende offerte aan via het menu op de website of neem contact op met onze camperspecialisten.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper