HomeVerhuurdersEl Monte

El Monte

El Monte RV

El Monte is één van de grootste camperverhuurders wereldwijd en heeft het grootste aanbod campertypes in de branche. Deze camperleverancier is gespecialiseerd in lange termijn camperhuur en de meeste camperverhuur locaties zijn 7 dagen in de week geopend. El Monte is ook de eerste camperverhuurder die zich inzet voor het milieu. Je kunt ervoor kiezen om een vrijwillige bijdrage te leveren, welke vervolgens ten goede komt aan organisaties die zich inzetten voor groene energie. Worldwide Campers kan u uitgebreid informeren over deze bijdrage.

Hou er rekening mee dat het verplicht is om de eerste nacht in een hotel te verblijven voor je de camper ophaalt.

Groot aanbod camperverhuurlocaties in de USA

El Monte heeft naast een divers assortiment campers ook een groot aantal camperverhuurlocaties in de Verenigde Staten. U kunt bij deze verhuurder een camper huren in: Los AngelesSan FranciscoLas VegasNew York, Orlando, Dallas, Denver, Miami, Chicago,  Salt Lake City, San Diego

Online pre-registration om het ophalen van de camper sneller te laten verlopen, de pre registratin dient 14 dagen voor het ophalen van de camper voltooid te zijn.

Voorbereiden op de reis 

Voor meer informatie en voorbereiding op uw reis, kan je reisinformatie van El Monte terugvinden op deze link:

https://thl.widen.net/s/26xqqdh2zm/thl424-agent-pre-travel-comms-usa_elmonte_mighty

Mighty USA 

Als de campers iets ouder zijn worden ze verhuurd als Mighty campers. Deze zijn niet op alle El Monte locaties beschikbaar. Maar ze hebben wel dezelfde opties en extras als El Monte. Mighty USA heeft drie campertypes.

Camperhuur in Azië

El Monte biedt ook camperverhuur aan in Azië, in Japan. Het verhuurstation ligt in hoofdstad Tokyo waarvandaan je gemakkelijk een rondreis kunt maken door Japan. Wil je ook ook een camper huren in Japan? Maak dan geheel vrijblijvende een camperhuur offerte op onze website.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper