Camper huren in Las Vegas

Wil je een camper huren in Las Vegas voor een rondreis door het westen van Amerika? Bij Las Vegas denk je waarschijnlijk meteen aan casino's en grote shows van Cirque du Soleil, maar ook in de omgeving van Las Vegas is heel veel moois te zien met een huurcamper door Amerika. Een campervakantie in de Verenigde Staten is een aanrader voor iedereen, juist omdat er zoveel verschillende routes, natuurparken en bezienswaardigheden zijn in dit enorme land. Of je nu met het hele gezin in een grote camper reist of met z'n tweeën op avontuur gaat, het wordt gegarandeerd onvergetelijk! Ook een camper huren in Las Vegas? Dan heb je via Worldwide Campers een groot en divers aanbod van campers, zodat je altijd een camper vindt die aansluit op uw vakantiewensen.

Camper huren bij Worldwide Campers

In de Verenigde Staten biedt Worldwide Campers Las Vegas in de staat Nevada aan als camperverhuurlocatie. Je kunt een camper huren in Las Vegas van gerenommeerde camperverhuurders zoals: Cruise America, Apollo of El Monte. Dit zijn grote Amerikaanse verhuurders met veel locaties en campertypes en vaak ook nog budget vriendelijk. Ben je opzoek naar wat meer luxe en comfort? Dan sluiten de jonge campers van Road Bear en Star RV goed aan bij je wensen. Ben je op zoek naar een compacte camper of kampeerbus voor twee personen? Kijk dan eens tussen de campers van Jucy, Travellers Autobarn, Campervan North America of Escape. Camperverhuurder Best Time RV biedt Jeeps met een daktent or caravan en bij Britz krijg je een all-inclusive tarief, zonder dat je nog extra's hoeft bij te boeken.

Camperreis in West-Amerika

Maak je een rondreis door het westen van Amerika en wens je de camper in te leveren op een andere locatie? Bij Worldwide Campers kan je vooraf een one-way reis aanvragen. Zo kan je de camper ophalen in Las Vegas en aan het einde van je reis inleveren in San Francisco of Los Angeles in de Amerikaanse staat Californië. Op deze manier heb je de vrijheid om je reis precies te plannen zoals je graag wilt. Je betaalt wel altijd een extra toeslag voor een one way camperreis, waarbij de kosten afhankelijk zijn van de locaties en verhuurder. Neem contact op met ons customer service team voor de one way mogelijkheden en exacte kosten. Wil je vooraf alvast een aantal campings reserveren? Kijk dan hier voor een overzicht.

Goed verzekerd op camperreis

Als je een camper in Amerika huurt bij Worldwide Campers, kan je aantal extra's bij je camperhuur boeken. Zo voeg je nog kilometerpakketten toe afhankelijk van de afstand die je in totaal wil afleggen. Daarnaast kan je een kitchen set/convenience kit en een personal kit toevoegen waar onder andere pannen, borden en bekers en het beddengoed per persoon in zit. Als je een camper huurt bij Worldwide Campers is dit altijd inclusief de benodigde verzekeringen. Wil je helemaal zonder zorgen op reis? Sluit dan onze NoRisk verzekering af voor afkoop van je eigen risico onderweg.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper