HomeVerhuurdersIndie Campers

Camperverhuurders

Worldwide Campers heeft betrouwbare samenwerkingen met meer dan dertig camperverhuurders wereldwijd. Van grote, internationale camperverhuurders met tientallen locaties tot kleine, gepassioneerde specialisten. Wij bieden altijd een verhuurder, die goed past bij jouw reiswensen. Of je nu graag een grote, luxe camper zoekt met een hoge comfortstandaard of een compacte kampeerbus met alle essentiële benodigheden voor je reis. Klik op een van de camperverhuurders om meer te lezen voor de voordelen, verhuurlocaties en campertypes. Heb je je keuze al gemaakt? Vraag dan een offerte aan en vergelijk de huurtarieven van verschillende camperverhuurders. 

Indie Campers

Indie Campers werd in 2013 door twee vrienden en met drie campers gestart. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste Europese camperverhuurders met een vloot van meer dan 1200 campers en verhuurlocaties in maar liefst vijftien Europese landen. Indie Campers biedt zes verschillende campertypes, waarvan de grootste camper vijf slaapplaatsen biedt. Alle campers komen uit bouwjaar 2016-2019. Wilt u een camper huren van Indie Campers? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Voordelen van Indie Campers

Lees hier alle voordelen van het huren van een huurcamper van Indie Campers.

  • Indie Campers heeft een online check-in service, die je thuis alvast kan invullen vanaf 30 dagen voor je vertrek. Zo hoef je niet zo lang te wachten op de verhuurlocatie en kan je nog sneller aan je campervakantie beginnen!
  • Vanuit Indie Campers ontvang je 24/7 pechhulp.
  • Ook je hond is welkom bij Indie Campers! Er zijn wel een aantal voorwaarden. Zo mogen alleen honden van 30kg en minder mee op reis en betaal je een extra huisdierentoeslag. Wil je je huisdier meenemen? Geef dit dan aan bij het aanvragen van je offerte.
  • De minimale huurperiode is 7 nachten in het hoogseizoen en 2 nachten in het laagseizoen. Mocht je de camper liever korter huren, dan beoordelen ze je verzoek persoonlijk.
  • Een transfer van en naar de luchthaven is bij sommige verhuurlocaties mogelijk en tegen een extra vergoeding. Indien je graag gebruik maakt van een transferservice, vragen we je om dit te vermelden bij het aanvragen van je offerte.
  • De minimum leeftijd voor het besturen van een huurcamper van Indie Campers is 18 jaar. Onder de 25 jaar ben je verplicht om een zogenoemd beschermingsplan af te sluiten. Deze staat vermeld tussen de Extra’s in de offerteaanvraag.
  • Alle huurcampers hebben een handgeschakelde versnellingsbak. Uitzonderingen zijn het campertype Marco Polo en VW California van 2018-19.
  • Indie Campers biedt veel verschillende extra’s, die je bij de camperverhuur kunt reserveren. Je kunt onder andere kiezen voor beddengoed, een keukenset, kinderzitjes, surfplanken, opvouwbare fietsen en wifi.
  • Er zit standaard 1050 gratis kilometers in uw camperhuurtarief. Mocht je meer kilometers willen rijden, dan kan je extra kilometers bijkopen.
  • Je mag met je huurcamper van Indie Campers gerust naar andere Europese landen rijden en er zijn tevens internationale one way reizen mogelijk. Vraag ons customer service team naar de mogelijkheden.

Verhuurlocaties van Indie Campers

Indie Campers biedt camperverhuur op meer dan 40 verhuurlocaties in 15 Europese landen en voor nu 1 locatie in Amerika (Los Angeles): Nederland, België, Duitsland, Zweden, Oostenrijk, Zwitserland, Kroatië, Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, IJsland, Ierland, Schotland en Engeland. Vraag een gratis offerte aan op onze website voor de tarieven en campertypes. Wil je graag een one way reis maken, waarbij je de huurcamper in een andere stad weer inlevert? Dit kan tegen betaling van extra one way kosten. Een one way reis moet altijd eerst door de camperleverancier worden goedgekeurd voor uw reservering definitief wordt.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper