Camper huren in Europa

Een camper huren in Europa is een goede manier om dit jaar veilig op vakantie te gaan. Europa is de perfecte bestemming voor een rondreis per camper. Je beslist zelf of je de drukte juist opzoekt of liever vermijdt. Er liggen bruisende steden, indrukwekkende natuurgebieden en geweldige uitzichten op je te wachten. Met Worldwide Campers kun je kiezen uit meer dan twintig Europese landen om jouw droomcamper op te halen.

Verhuurders camper huren in Europa

Het gevoel van vrijheid en het zelf bepalen van je route en reistempo. Dat is in een notendop waar reizen met een camper om draait. Het voelt fijn om zelf de invulling tijdens je reis te bepalen. In Europa werken wij met maar liefst 20 verhuurders. Sommige opereren alleen in hun thuisland, terwijl anderen locaties hebben door heel Europa. Met dit grote aantal verhuurders, kunnen we jou ook een grote vloot aanbieden en een ruime keuze in verschillende campertypes, van klein naar groot en van basic naar luxe.  

Op camperreis door Europa

Wat dacht je van een onvergetelijke camperrondreis door de uitgestrekte Scandinavische landen Noorwegen, Zweden en Finland? Of reis af naar het zonnige zuiden en maak een rondreis door Zuid-Europa. Je kunt er zelfs voor kiezen om je camper in Nederland op te halen en vanuit Nederland je route door Europa te bepalen. Bij de meeste camperverhuurders geldt dat de huurcamper in hetzelfde land ook weer ingeleverd moet worden. Heb jij al een route in gedachten en wil je graag een camper huren in Europa? Vraag dan een gratis een vrijblijvende offerte aan.

Kamperen in Europa

Het prettige aan kamperen met een camper, is dat je je eigen huis op wielen hebt. Slechts één keer in- en uitpakken. Altijd je eigen keuken en toilet mee. En dan natuurlijk het heerlijke buitenleven. Want dat is de kern bij kamperen. Wist je dat je het hele jaar door kunt kamperen? Er zijn campers waar een verwarming in zit. Daardoor zijn de koelere nachten ook aangenaam. Kamperen doe je over het algemeen op campings. Wildkamperen is vaak niet toegestaan. In Zweden, Noorwegen en IJsland zijn nog wel mogelijkheden. Wil je niet wildkamperen, maar je ook niet van te voren vastleggen? Gebruik dan de app Campercontact, waarin je ruim 20.000 campings vindt in heel Europa.  

Voordelen Worldwide Campers

 Een camper huren in Europa via Worldwide Campers biedt verschillende voordelen:

  • Gratis offerte zonder verplichting
  • Campers voor elk budget
  • Zonder zorgen op reis met onze No-Risk Garantie
  • Transparante prijzen, inclusief alle benodigde verzekeringen

In de volgende Europese landen biedt Worldwide Campers verhuurlocaties aan:

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper