Camper huren in Zwitserland

Een camper huren in Zwitserland staat garant voor prachtige vergezichten, slingerende bergweggetjes en de zuivere buitenlucht van de Alpen. Het hele jaar door is Zwitserland een fijne vakantiebestemming. Het wintersportseizoen laat Zwitserland van een hele andere kant zien dan de lange zomers. Vertrek met je huurcamper vanuit wereldstad Zurich en trek erop uit om de vele meren, gletsjers en bergpassen te ontdekken. Van de natuurrijke regio Graubünden tot het mondaine meer van Genève en de vele musea die de steden rijk zijn, Zwitserland biedt een camperreis boordevol afwisseling. Geïnteresseerd in camperhuur in Zwitserland? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan op onze website en vergelijk de campers en huurtarieven.

Camperreis in Zwitserland

Zwitserland is een heerlijk vakantieadres voor avontuurlijke levensgenieters. Een stevige wandeling of fietstocht door de bergen en langs de meren sluit men af met een koud wijntje en Zwitserse kaas. De wijngaarden lonken en de Zwitserse chocolade en kazen staan wereldwijd bekend om hun hoge kwaliteit. Een camper huren in Zwitserland geeft je de vrijheid en flexibiliteit om jouw route en tempo helemaal zelf te bepalen. Wil je toch graag een paar campings reserveren voor vertrek? Download dan de ACSI app en ga onbezorgd op reis.

Camper huren bij Worldwide Campers

Worldwide Campers werkt in Zwitserland samen met Indie Campers en McRent, de grootste camperverhuurmaatschappijen in Europa. McRent hanteert een hoge kwaliteitsstandaard en de campers zijn nooit ouder dan drie jaar. Bij het ophalen van je camper bij McRent ontvang je duidelijke instructies over de camper. Het is ook mogelijk om vooraf online te registreren, zodat je efficiënt en snel jouw camper kunt ophalen ter plaatse. Indie Campers biedt zes verschillende kampeerbussen en campers met hoge kwaliteitsstandaard. Bij Indie Campers is het tevens mogelijk om een internationale one way reis te maken. Dan haal je jouw huurcamper op in Zurich en levert deze in bij een verhuurlocatie in een andere stad. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Neem contact op met ons customer service team voor meer informatie over de one way mogelijkheden.

Veilig op reis met een huurcamper

Ben je op zoek naar een manier om veilig op vakantie te gaan ondanks de maatregelen tegen corona? Je wilt graag dichtbij huis blijven, drukke plekken kunnen mijden en de flexibiliteit behouden om binnen korte tijd terug naar huis te kunnen. Dan is een camper huren in Zwitserland een goede optie! Alle campers van onze aanbieders worden van binnen en buiten grondig schoongemaakt na elke huurperiode. En eenmaal onderweg heb je al je eigen benodigde voorzieningen bij de hand, zoals een keuken, douche en toiletReis gemakkelijk naar veilige en rustige bestemmingen met je eigen huisje op wielen. Heb je nog vragen met betrekking tot een camper huren in Zwitserland? Vraag gerust advies aan ons customer service team.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper