Camper huren Zürich

Wil je een camper huren in Zürich voor een vakantie in Zwitserland? Worldwide Campers biedt de steden Zürich en Genève als camperverhuurlocaties in Zwitserland. Zürich is de grootste stad van Zwitserland en biedt genoeg bezienswaardigheden om je hier eerst een dag of twee te vermaken. Haal dan je camper op en reis op eigen tempo door Zwitserland. Maak een reis door de Alpen en kampeer bij de mooiste uitzichten en als het reisadvies dit toelaat, mag je met je huurcamper ook andere Europese landen bezoeken. Geïnteresseerd in een camper huren in Zürich? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan op onze website en vergelijk onze campertypes en tarieven.

Camper huren in Zürich

Worldwide Campers biedt verschillende campertypes in Zürich. Afhankelijk van je budget, reisgezelschap en wensen kies je een huurcamper, die het beste bij je past. In Zürich werken we samen met Indie Campers en McRent, de twee grootste camperverhuurders van Europa. Als je kiest voor een huurcamper van Indie Campers haal je je camper op bij de verhuurlocatie in Jestetten, ongeveer 30 minuten rijden vanaf de internationale luchthaven van Zürich. Vanaf de luchthaven kan je de shuttlebus van Indie Campers boeken, die je naar de verhuurlocatie brengt. Welke camper je ook huurt, de benodigde verzekeringen zijn altijd inclusief. Wil je helemaal zonder zorgen op reis? Met de No Risk verzekering van Worldwide Campers koop je voor €7,50 per dag je eigen risico af.

Camper huren bij Worldwide Campers

Bij standaard camperhuur lever je je camper aan het einde van je reis weer in bij de verhuurlocatie van je startpunt. Wil je graag een one way camperreis willen maken en je huurcamper in een andere stad of een ander Europees land weer terug willen brengen? Dit kan bij onze verhuurder Indie Campers. Een (internationale) one way camperreis is altijd op aanvraag en tegen extra one way kosten. Vraag ons customer service team naar de mogelijkheden en de kosten. Met honderden campings in Zwitserland behoud je de flexibiliteit om onderweg pas je route te bepalen. Wil je toch alvast een camping reserveren? Download dan de ACSI app voor onderweg.

Veilig op vakantie met een camper

Op zoek naar een veilige manier van reizen ondanks het coronavirus? Je wil graag drukke plekken kunnen mijden en de flexibiliteit behouden om binnen korte tijd terug naar huis te kunnen. Dan is een camper huren in Zürich een goede optie! Alle verhuurders waar Worldwide Campers mee samen werkt, hebben COVID-19 protocollen voor de reiniging en desinfectie van alle huurcampers voor en na elke huurperiode. En eenmaal onderweg heb je al je eigen benodigde voorzieningen bij de hand, zoals een keuken, douche en toiletReis gemakkelijk naar veilige en rustige bestemmingen met jouw eigen huisje op wielen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper