HomeDuurzaamheid

Duurzaamheid

Langzamerhand komen er steeds meer duurzame opties op de markt voor camperverhuur. 

Zo werkt Cruise America / Canada met een milieuheffing van USD 10,-. Deze milieuheffing is bedoeld om een groot aantal milieukosten (direct en indirect) te compenseren. Deze milieukosten omvatten alle kosten in verband met de juiste verwijdering van olie, filters, banden, accu’s en winkelafval.

Daarnaast is het in Nieuw-Zeeland mogelijk om vrij te kamperen, zolang je camper zelfvoorzienend is. Vrij kamperen voor campers met een draagbaar toilet (waarvan de inhoud vaak wordt gelootst in de natuur) is niet langer toegestaan na een wijziging van de Legislation Act. Zou je willen overnachten zonder voorzieningen, dan is het noodzakelijk om een vast toilet in de camper te hebben dat gecertificeerd is.

Maar ook ons team Worldwide Campers, dat onderdeel is van Target Travel Services, maakt steeds grotere stappen op het gebied van duurzaamheid. Zo wordt er twee keer per jaar een Clean Up Day georganiseerd. Op deze dagen maakt ons team een uur de wijk rondom ons kantoor in Maarssen schoon. De waardering en positieve reacties uit de buurt geven veel voldoening. Wij zullen door blijven gaan met het organiseren van deze activiteiten om zo een positieve impact achter te laten in de wijk. Daarnaast blijven wij samenwerken met de verhuurders om de verhuur van campers steeds duurzamer te maken voor jullie, voor ons en voor de wereld.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper