HomeVerhuurdersCruise America / Canada

Cruise America / Canada

Cruise America en Cruise Canada

Cruise America is met 133 camperverhuur locaties in Amerika en Canada de grootste camperverhuurder van Noord-Amerika. Hierdoor heb je de mogelijkheid om op de grote luchthavens in Amerika een camper op te halen. Een camperrondreis door de Verenigde Staten met een camper van Cruise America is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen en geeft je veel vrijheid en flexibiliteit. Bij Cruise America heb je de mogelijkheid om vooraf in te checken voor een efficiënte en zo kort mogelijke ophaalprocedure. Daarnaast heeft Cruise America vaak scherpe aanbiedingen voor camperhuur in de USA of Canada. Informeer hiernaar bij het maken van je camperhuur offerte.

Campings voor uw camper in Amerika

In Amerika en Canada vind je duizenden campings in diverse klassen. De campings zijn schoon en beschikken over ruime plaatsen voor je Cruise America camper. Veel van de campings in Amerika zijn voorzien van een “Full-hookup”. Dit betekent dat je standplaats beschikt over een aansluiting voor elektra, water en riool. Er zijn eenvoudige campings waar je kunt overnachten met de camper, maar ook luxere campings die voorzien zijn van faciliteiten als een zwembad, restaurant en bar. Ben je van plan om tijdens je camperrondreis te overnachten op een camping in de buurt van een toeristische attractie? Reserveer dan vroegtijdig je camperplek om teleurstelling ter plaatse te voorkomen. Worldwide Campers heeft goede ervaringen met KOA in de Verenigde Staten.

Camper Specials

Kies uit één van de volgende specials als u een camper huurt voor de periode 1 april t/m 31 oktober voor zowel je camperhuur in de USA als in Canada.

  • 50% korting op de drop-off kosten. Deze special is niet van toepassing in de maanden juli en augustus.
  • 25% korting op het ongelimiteerde mijlen - plus pakket. Deze special is alleen van toepassing op de C30 camper in de maanden april, mei, juni, september of oktober en op de C19 camper in juli en augustus.
  • Gratis convenience kit.

De special waarbij je korting krijgt op het ongelimiteerde mijlen - plus pakket is alleen van toepassing op de eerste 21 dagen van je camperhuur. Voor de overige dagen wordt het standaardtarief berekend.

One way camperhuur 

Het is mogelijk om bij Cruise America en Cruise Canada de camper op een andere locatie weer in te leveren. Deze locatie moet wel in hetzelfde land zijn als de ophaallocatie. Deze one way’s zijn altijd op aanvraag en er zijn kostenn aan verbonden.  De one way kosten bij Cruise America bedragen tussen de $200 en $800. Voor de hoogte van de one way kosten voor je route kunt je contact met ons opnemen.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper