HomeBestemmingenZuid-Amerika

Camper huren Zuid-Amerika

De uitgestrektheid van Zuid-Amerika maakt het continent bij uitstek geschikt voor een rondreis per camper. Het continent biedt veel schitterende natuur: vulkanen, besneeuwde bergtoppen, ijsblauwe meren, witte zoutvlakten, enorme watervallen, uitgestrekte bossen, dorre woestijnen en warme zandstranden…je vindt het allemaal wanneer je met een huurcamper door Zuid-Amerika rondreist! Ook een camper huren in Zuid-Amerika? Maak een vrijblijvende camperhuur offerte.

Camperreis in Zuid-Amerika

In landen als Chili, Argentinië en Colombia zijn de wegen uitstekend geschikt om met een camper rond te reizen. De natuur die je op je camper rondreis zult zien, biedt zeer veel afwisseling. Zo kun je in het langgerekte, smalle land Chili binnen een paar uur met je huurcamper vanuit de besneeuwde bergen naar de schitterendste zandstranden rijden. En voor cultuurliefhebbers is er op dit continent ook genoeg te beleven. In de Zuid-Amerikaanse steden tref je veel schitterende gebouwen uit de koloniale tijd, musea, theaters en natuurlijk cafés en restaurants.

Camper huren in Zuid-Amerika 

Worldwide Campers biedt verscheidene huurcampers in Zuid-Amerika aan. Of je nu met een 6-persoons motorhome of een knusse budgetcamper rond wilt reizen, bij Worldwide Campers kun je kiezen voor een camper die past bij jouw wensen. Wij werken in Zuid-Amerika o.a. samen met de camperverhuurder Holiday Rent. Holiday Rent is een klein bedrijf, dat persoonlijke, flexibele service hoog in het vaandel heeft staan. Ze hebben een kleine vloot met goed onderhouden campers in alle formaten, tegen aantrekkelijke camperhuur tarieven.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper