Camper huren in Argentinië

Wil je graag een camper huren in Argentinië voor een unieke vakantie? Worldwide Campers biedt camperhuur in Argentinië aan als een van twee landen in Zuid-Amerika. Bij een reis door Argentinië denk je wellicht niet meteen aan een huurcamper, maar dit land leent zich er uitstekend voor. Dit land heeft geweldige natuur en door te reizen per camper, beleef je dit vanuit een bijzonder perspectief. Reis door de streek Patagonië met hoge bergen, bossen en gletsjers. Geïnteresseerd in een camper huren in Argentinië? Vraag vrijblijvend een offerte aan op onze website.

Camper huren bij Worldwide Campers

Als je geïnteresseerd bent in het huren van een camper in Argentinië, adviseren wij dat op tijd te doen. Dit heeft te maken met de beschikbaarheid van de campers en dan weet je zeker dat er voor jouw reis naar Argentinië nog campers beschikbaar zijn. In andere gevallen, of last minute boekingen kan Worldwide Campers vaak niet garanderen dat de camper van jouw voorkeur nog beschikbaar is. 

Met de camper door Argentinië

Als je opzoek bent naar een avontuurlijke reis, dan is een camper huren in Argentinië absoluut een aanrader. Met je camper mag je tevens de grens oversteken naar buurlanden Chili, Bolivia en Peru. Wel geef je dit aan bij de aanvraag van je offerte, want je hebt hiervoor onder andere de juiste grensdocumenten nodig. Je kunt er ook voor kiezen om een one way te maken, waarbij je je huurcamper aan het einde van je reis op een andere locatie inlevert. Dit is enkel op aanvraag, want one way camperhuur moet vooraf worden goedgekeurd door de verhuurder. Daarnaast wordt hiervoor een one way toeslag berekend. Voor de exacte kosten van one way camperhuur in Argentinië, kun je contact opnemen met ons customer service team.

Kamperen in Argentinië

Een camper huren in Argentinië vraagt wel om de nodige voorbereiding. Dat begint al bij je camperhuur, die in voor deze bestemming bijna nooit last minute kan worden aangevraagd. Wij adviseren je om minstens 6 maanden voor vertrek al een camper te reserveren. Zo heb je nog keuze in campertypes en ophaallocaties. Daarnaast kan je je het beste ook voor vertrek oriënteren in campings. Er zijn namelijk niet heel veel campings, dus deze kan je het beste in je route plannen. Gelukkig mag je wildkamperen in landen als Argentinië en Chili, waardoor je midden in de natuur kunt overnachten. Kijk hier voor reistips en routes in Zuid-Amerika.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper