HomeBlogsTipsOne way camperhuur

One way camperhuur

One way camperhuur

Als je een camper reserveert, kies je een verhuurlocatie in het land en de plaats van jouw keuze. Hier haalt je jouw camper op en lever je deze ook weer in, waardoor je een rondreis maakt. Het kan ook zijn dat je voorkeur hebt voor een andere inleverlocatie dan jouw ophaallocatie. Dit noemen we een one-way. One-ways zijn bij veel verschillende camperleveranciers mogelijk, maar enkel op aanvraag.

Afleverkosten

De aanvraag van een one-way moet door de camperleverancier worden geaccepteerd, omdat deze eerst de hoeveelheid campers per verhuurlocatie inventariseert. Omdat de leverancier zelf transport regelt om een camper weer naar de originele verhuurlocatie te vervoeren, betaal je afleverkosten voor een one-way. Deze kosten verschillen per leverancier en per land.

Specials

In Europa zijn one-ways mogelijk tussen Spanje en Portugal bij camperleverancier Hostel on Wheels. In Scandinavië zijn one-ways mogelijk bij onze leverancier Touring Cars in NoorwegenZweden en Finland. Bij Indie Campers zijn eveneens verschillende one-way mogelijkheden bijvoorbeeld van Frankrijk naar Zwitserland of van Duitsland naar België. Bij slechts een enkele camperleverancier, zoals McRent, is een one-way nooit mogelijk. In Australië en Nieuw-Zeeland zijn one-ways mogelijk met afleverkosten, al vervallen deze kosten als je de camper voor meer dan 21 dagen huurt.

Als je interesse hebt in een one-way camperreis, is het verstandig om eerst de aanbiedingen te checken of contact te zoeken met ons customer service team. Zij kunnen kijken of een van de specials aansluit bij jouw wensen. De one-way specials houden vaak in dat je geen extra afleverkosten hoeft te betalen, omdat de camperleverancier meer campers op de betreffende afleverlocatie nodig heeft. One-way specials komen het meeste voor in het voor- of naseizoen.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper