Camper huren Noorwegen

Wil je een camper huren in Noorwegen? De rust, ruimte en eindeloze kustlijn maken van Noorwegen een topbestemming voor een camperreis. Camperhuur in Noorwegen is erg populair. Dit komt mede door het allemansrecht dat hier geldt, waardoor je in de vrije natuur mag kamperen. Onder een aantal belangrijke voorwaarden mag je overal overnachten met een huurcamper. Daarnaast biedt Noorwegen veel keuze in campings en camperplaatsen. Geïnteresseerd in een camper huren in Noorwegen? Vraag een gratis en vrijblijvende camperhuur offerte aan op onze website.

Camperreis in Noorwegen

Een camper huren in Noorwegen kan bij Worldwide Campers op verschillende locaties. Je kunt kiezen uit maar liefst zeven verhuurlocaties in plaatsen verdeeld over het hele land. De populairste verhuurlocatie is Oslo, doordat dit de gemakkelijkste aanvliegroute is. In het zuiden kun je je huurcamper ook op halen in Stavanger en Kristiansand. In het noorden van Noorwegen biedt Worldwide Campers verhuurlocaties in Trondheim, Evenes en Tromsø. Wil je bijvoorbeeld jouw camper ophalen in Oslo en inleveren in Tromsø? Dan is dat geen probleem. Voor deze zogeheten one way wordt wel vaak extra toeslag gerekend, die per route en camperverhuurder verschilt.

Camperverhuurders in Noorwegen

In Noorwegen werken we samen met twee verschillende verhuurders . Je kunt kiezen voor McRent, een grote Europese verhuurders, met verhuurlocaties in Oslo, Stavanger en Trondheim. McRent heeft meer dan tien verschillende campertypes, waar je uit kunt kiezen. Of kies kiezen voor de camperverhuurder Touring Cars, die campers in bijna alle Scandinavische landen aanbiedt. Deze camperverhuurder valt in onze premium categorie en heeft zeven verschillende campertypes. Kortom er zijn diverse mogelijkheden voor het huren van campers in Noorwegen.

Voordelen van camperhuur in Noorwegen

Een camper huren in Noorwegen via Worldwide Campers geeft je de kans om ook de andere Scandinavische landen te bezoeken. Zo mag je namelijk de grens oversteken naar Zweden en Finland, zolang je dit maar van te voren aangeeft. Ook lever je de huurcamper altijd weer in in het oorspronkelijke verhuurland. Bij camperhuur in Noorwegen zijn ongelimiteerd aantal kilometers altijd inbegrepen . Bij camperverhuurder Touring Cars mag je ook je hond meenemen tegen een betaling van extra schoonmaakkosten. Dit is op voorwaarde dat je dit bij het boeken van je camper aanvraagt. Heb je nog aanvullende vragen over een camper huren in Noorwegen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper