Camper huren Noorwegen

Wil je een camper huren in Noorwegen? De rust, ruimte en kilometerslange kustlijn maken Noorwegen een topbestemming voor een camperreis. Camperhuur in Noorwegen is erg populair. Dit komt mede door het allemansrecht dat hier geldt en waardoor je in de vrije natuur mag kamperen. Onder een aantal belangrijke voorwaarden mag je overal overnachten met een huurcamper. Daarnaast biedt Noorwegen veel keuze in campings en camperplaatsen. Kijk hier voor meer informatie over campings in Noorwegen. Geïnteresseerd in een camper huren in Noorwegen? Vraag een gratis en vrijblijvende camperhuur offerte aan op onze website.

Camperreis in Noorwegen

Een camper huren in Noorwegen kan bij Worldwide Campers op verschillende locaties. Je kunt kiezen uit maar liefst zeven verhuurlocaties in plaatsen verdeeld over het hele land. De populairste verhuurlocatie is Oslo, doordat dit de gemakkelijkste aanvliegroute is. In het zuiden kun je je huurcamper ook op halen in Stavanger, Rygge en Kristiansand. In het noorden van Noorwegen biedt Worldwide Campers verhuurlocaties in Trondheim, Evenes en Tromsø. Je kunt ervoor kiezen om uw huurcamper op te halen in Oslo en in te leveren bij de verhuurlocatie in bijvoorbeeld Tromsø. Dit heet een one way en hier wordt een extra toeslag voor gerekend, die per route en camperverhuurder verschilt.

Camperverhuurders in Noorwegen

In Noorwegen kun je een camper huren van twee verschillende verhuurders. Je kunt kiezen voor McRent, een grote Europese verhuurders, met verhuurlocaties in Oslo, Stavanger en Trondheim. McRent heeft meer dan tien verschillende campertypes, waar je uit kunt kiezen afhankelijk van je comfortwensen en reisgezelschap. Je kunt ook kiezen voor verhuurder Touring Cars, die in bijna alle Scandinavische landen verhuurt. Deze camperverhuurder valt in onze premium categorie en biedt zeven verschillende campertypes. Met een camper van Touring Cars kan je een one way reis maken, waarbij je de camper inlevert op een andere locatie binnen Noorwegen.

Voordelen van camperhuur in Noorwegen

Een camper huren in Noorwegen via Worldwide Campers geeft je de kans om ook andere Scandinavische landen te bezoeken. Je mag namelijk de grens met buurlanden als Zweden en Finland passeren, zolang je dit van te voren bij de verhuurder aangeeft. Ook lever je de huurcamper altijd weer in in het oorspronkelijke verhuurland. Bij camperhuur in Noorwegen heb je altijd een ongelimiteerd aantal kilometers . Bij camperverhuurder Touring Cars mag je ook je hond meenemen tegen een betaling van extra schoonmaakkosten. Dit is op voorwaarde dat je dit bij het boeken van je camper aanvraagt. Heb je nog aanvullende vragen over een camper huren in Noorwegen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper