Camper huren in Kristiansand

Ga je naar Noorwegen en wil je een gevarieerde en ontspannen rondreis per huurcamper maken, waarbij je ook de meest bekende steden van het land, Oslo, Bergen en Stavanger te zien krijgt? Via Worldwide Campers kan je een camper huren in Kristiansand. Vanaf Amsterdam vlieg je in anderhalf uur rechtstreeks naar deze stad aan de zuidkust van Noorwegen. Vanaf Kristiansand kan je in ongeveer vier uur via de snelweg Stavanger bereiken, maar je kunt ook kiezen voor de veel rustigere toeristische Noordzeeroute die langs de kust loopt. Onderweg kom je langs pittoreske dorpjes met houten huisjes. Bovendien voert de route je naar het zuidelijkste puntje van Noorwegen, met de bekendste vuurtoren van het land, Lindesnes.

Een camperreis door Noorwegen

Via de kust met fjorden, bergen en stranden bereik je Stavanger, een havenstad met 120.000 inwoners met een knus, oud centrum dat absoluut een bezoek waard is. Voorbij Stavanger vervolgt de kustroute zich langs en over verschillende eilanden. Zo rijd je onder andere via een aantal diepzeetunnels, om uiteindelijk de gemoedelijke Hanzestad Bergen te bereiken. Hiervandaan rijd je met je huurcamper landinwaarts naar de stad Lillehammer, bekend van de Olympische Spelen van 1994. Onderweg moet je vooral niet vergeten om, ter hoogte van de plaats Geilo, van de doorgaande route af te wijken. Je kunt dan namelijk een bezoek brengen aan het grootste nationale park van Noorwegen, Hardangervidda. Voorbij Lillehammer rijd je naar het zuiden om uiteindelijk in de hoofdstad Oslo aan te belanden. Via de snelweg E18 vervolg je de rondreis en rijd je langs de zuidoostkust terug naar Kristiansand.

Een camper huren in Kristiansand

Noorwegen leent zich, net als de andere Scandinavische landen, uitstekend voor een rondreis per camper. Het wegennet is goed, de wegen zijn rustig en overal langs de weg vind je rusthavens, waar je even kunt uitrusten en genieten van het uitzicht. In Noorwegen geldt het allemansrecht. Dit betekent dat je de huurcamper overal in de vrije natuur mag neerzetten voor maximaal 24 uur. Je kunt ook bijna overal vrij wandelen en zwemmen. Onderweg vind je ook speciale plekken waar je vuur mag stoken en waar soms zelfs gratis stookhout ligt. Worldwide Campers biedt in Kristiansand campers aan van de verhuurders McRent of Rent Easy. Je kunt kiezen uit een kleine huurcamper voor maximaal twee personen of een grotere versie geschikt voor het gehele gezin. Beide verhuurders bieden je tevens de service van online check-in, zodat je snel klaar bent bij het ophalen van de camper in de verhuurlocatie.

Andere verhuurlocaties in Noorwegen

In Noorwegen is het ook mogelijk om via Worldwide Campers een camper te huren in bijvoorbeeld Oslo, RyggeTromsø en Trondheim. Eventueel kan je ervoor kiezen om je camper op te halen in Kristiansand en ergens anders weer in te leveren. Ook een camper huren in Kristiansand? Via onze website kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Een van onze camperspecialisten neemt dan contact met je op om de camperhuur offerte te bespreken.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper