Camper huren in Tromsø

Wil je een camper huren in Tromsø? Tromsoø is de grootste stad van noord Noorwegen en een ideaal begin- of eindpunt van je camperreis door het Noordpoolgebied. De stad ligt zo’n 350 kilometer van de Poolcirkel en heeft alle faciliteiten van een moderne stad, inclusief een drukke evenementenkalender. Wil je het Noorderlicht zien tijdens je reis? Plan je reis tussen september en april, want dan is de kans het grootst om dit fenomeen te zien.

Ontdek Tromsø en het Noordpoolgebied

Een ander natuurspektakel is de middernachtzon. In de zomermaanden, tussen 20 mei en 20 juli, gaat de zon niet of nauwelijks onder. Hierdoor kan je de hele dag en nacht de stad of natuur in trekken! Een bijzondere gewaarwording. Vanuit Tromsø zit je zo in de ongerepte natuur, waar het heerlijk wandelen, vissen of kajakken is. In de winter is een sledetocht met husky’s een bijzondere ervaring. Ook kan je van medio oktober tot eind januari walvissen spotten in de fjorden rondom Tromsø.

Een camper huren in Tromsø

Onze locale camperverhuurpartner in Tromsø is Touring Cars. Touring Cars is camperspecialist in Noord-Europa en heeft een ruim aanbod kwaliteitscampers, waarmee ook reizen in de winter tot de mogelijkheden behoort. Zo is er altijd een geschikte camper, die past bij je reiswensen. Of je nu alleen, met vrienden of familie reist.

Combineer Tromsø met andere steden

Combineer een bezoek aan Tromsø met de zuidelijke steden Trondheim, Stavanger of hoofdstad Oslo. Je kunt er ook voor kiezen de camper op te halen in Tromsø en in te leveren in bijvoorbeeld Oslo, Rygge of Kristiansand. Het is zelfs mogelijk de grens over te steken naar Zweden of Finland. Hier zijn wel zogenaamde one way kosten aan verbonden. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor je camperhuur in Tromsø.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper