Camper huren Stavanger

In het prachtige Noorwegen biedt Worldwide Campers Stavanger aan als camperverhuurlocatie. Een camper huren in Stavanger kan bij de camperverhuurder McRent. McRent heeft een groot aanbod campers en is een van de grootste leveranciers in Noorwegen. Stavanger is een uitstekende startlocatie voor een rondreis per camper door het veelzijdige landschap van Noorwegen. Vraag een vrijblijvende camperhuur offerte aan via Worldwide Campers. Een van onze ervaren medewerkers neemt naar aanleiding van je offerte contact met je op om de offerte te bespreken. 

Camper huren bij Worldwide Campers

Worldwide Campers werkt in Stavanger samen met diverse gerenommeerde camperverhuurders, waaronder Touring Cars, McRent en Rent Easy. Hierdoor kun je kiezen uit verschillende campertypes, variërend van compacte kampeerbussen tot ruime campers met 6 slaapplaatsen. De tarieven verschillen per verhuurder en campertype, deels afhankelijk van wat er in de huurprijs is inbegrepen. Bijvoorbeeld bieden Touring Cars en McRent ongelimiteerde kilometers, terwijl Rent Easy 250 kilometer per dag aanbiedt voor een voordeliger tarief. Vraag een gratis offerte aan en vergelijk de prijzen en beschikbare campers.

Camper huren in Noorwegen

Worldwide Campers biedt camperverhuur op acht locaties in Noorwegen, waaronder Stavanger. Je hebt de mogelijkheid om de camper op een andere locatie in te leveren dan waar je deze hebt opgehaald. Stel dat je de camper ophaalt in Stavanger, dan kun je deze bijvoorbeeld inleveren bij een verhuurlocatie in Oslo. Een dergelijke enkele reis met de camper is momenteel alleen mogelijk met Touring Cars en moet op aanvraag worden geregeld. Houd er rekening mee dat er extra kosten in rekening worden gebracht voor eenrichtingsverhuur bovenop de reguliere huurprijs. Neem contact op met ons customer service team voor meer informatie over de mogelijkheden en de exacte kosten.

Camperreis in Noorwegen

In Noorwegen geniet je van het allemansrecht, wat betekent dat je vrij bent om maximaal 24 uur op dezelfde plek in de vrije natuur te kamperen. Je hebt dus de vrijheid om zelf te kiezen waar je tijdens je camperreis wilt overnachten. Het allemansrecht geldt echter niet op terreinen die specifiek zijn aangewezen als privéterrein, en je moet minstens 150 meter afstand bewaren tot het dichtstbijzijnde huis. Overnachten met je huurcamper op parkeerplaatsen langs de autosnelweg is ook niet toegestaan. Gelukkig biedt Noorwegen tal van prachtige plekken om te kamperen, en er zijn ook goed uitgeruste campings beschikbaar. Bekijk hier een overzicht van campings in Noorwegen.

Aantal personen:

Er zijn geen resultaten gevonden voor uw zoekopdracht.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper