HomeVerhuurdersRent Easy

Rent Easy

Rent Easy

Rent Easy is een Europese verhuurder en onderdeel van de Duitse camperverhuurmaatschappij McRent. Rent Easy heeft een campervloot van 600 voertuigen en biedt huurcampers van de merken Hymer, Carado, Bürstner en Etrusco. In totaal bieden ze tien verschillende soorten campers voor twee tot zes personen. Ze hebben verhuurlocaties in zeven Europese landen. In Duitsland bieden ze zelfs meer dan 15 verhuurlocaties verdeelt over het hele land.

Camper huren van Rent Easy

Als je een camper huurt van Rent Easy, geniet je van een aantal voordelen:

  • De huurcampers van Rent Easy zijn gemiddeld vijf maanden oud (en nooit ouder dan twee jaar).
  • Alle huurcampers zijn inclusief navigatie, fietsenrek, luifel en 250 kilometer per dag. De Active Extra campers zijn tevens uitgerust met satelliettelevisie en een achteruitrijcamera. Extra kilometerpakketten zijn bij te bestellen.
  • Rent Easy geeft je de mogelijkheid om vooraf online te registreren. Zo hoef je niet zo lang te wachten bij de verhuurlocatie en kan je nog sneller aan je campervakantie beginnen.
  • Het meenemen van je huisdier is op aanvraag en tegen betaling van een extra schoonmaakvergoeding van € 150. Zonder toestemming van Rent Easy mag je huisdier niet mee op reis.
  • Je mag de grens oversteken naar andere Europese landen. Voor het bezoeken van bepaalde Oost-Europese landen is toestemming van de verhuurlocatie nodig.
  • Bij sommige verhuurlocaties kan je je eigen auto achterlaten tijdens je campervakantie. Vraag aan ons customer service team of dit tevens geldt voor de verhuurlocatie van jouw voorkeur.
  • Tegen betaling van een extra vergoeding zijn transfers van en naar de luchthaven mogelijk.
  • Je kunt veel extra’s bij je camperhuur boeken, waaronder beddengoed, keukengerei,  campingstoelen en -tafel, kinderstoeltjes en handdoeken.

Handige informatie over Rent Easy

  • De minimum leeftijd voor het besturen van een Rent Easy camper is 21 jaar en je dient minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs. Als de huurcamper boven de 3.5 ton is, geldt de minimale leeftijd van 25 jaar en minimaal 3 jaar in het bezit van een rijbewijs.
  • De minimale verhuurperiode is 7 tot 14 dagen, afhankelijk van het seizoen waarin je boekt. Wil je graag korter huren? Dan kan dit op aanvraag.

Camperverhuurlocaties

Rent Easy heeft meer dan dertig verhuurlocaties in zeven Europese landen Nederland, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Portugal en Roemenië. One way camperhuur is niet mogelijk bij deze verhuurder. Een camper huren in Nederland kan bij de Rent Easy locatie in Hillegom.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper