HomeBestemmingenEuropaVerenigd Koninkrijk

Camper huren Verenigd Koninkrijk

Wil je graag een camper huren in het Verenigd Koninkrijk? Worldwide Campers biedt camperhuur in vier verschillende steden verdeeld over Engeland en Schotland. Het eiland Groot-Brittanië leent zich uitstekend voor een mooie camperreis. Van de Engelse zuidkust tot het ruige Schotland en de glooiende heuvels in Wales, met een camper zie je het allemaal! Met keuze uit honderden campings, behoud je de vrijheid en flexibiliteit om je eigen route en tempo te bepalen tijdens je reis. En in een camper van Worldwide Campers zit het stuur alvast aan de juiste kant, wat links rijden een stukje gemakkelijker maakt. Geïnteresseerd in een camper huren in het Verenigd Koninkrijk? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan op onze website.

Camper huren in het Verenigd Koninkrijk

Een camper huren in Engeland kan bij Worldwide Campers in drie verschillende steden: Londen, Manchester en Birmingham. Daarnaast kan je bij ons ook een camper huren in Schotland met een verhuurlocatie in Edinburgh. Indien je liever een one way camperreis maakt in plaats van een rondreis, dan kan dit op aanvraag. Bij one way camperhuur breng je de huurcamper terug in een andere stad dan waar je de camper aan het begin van je reis hebt opgehaald. One way camperhuur is altijd tegen betaling van een extra vergoeding. Vraag ons customer service team naar de mogelijkheden en de exacte kosten.

Camper huren bij Worldwide Campers

Worldwide Campers werkt samen met zeven verhuurders in het Verenigd Koninkrijk: McRent, Rent Easy, Touring Cars, Indie Campers Just Go, Bunk Campers en Apollo. Allemaal zijn dit grote, internationale camperverhuurders met verhuurlocaties in meerdere landen en tientallen verschillende campertypes. Afhankelijk van je reiswensen en budget, kies je een huurcamper die bij je past. Touring Cars biedt daarnaast one way mogelijkheden in het Verenigd Koninkrijk. Bij Indie Campers, McRent en Rent Easy mag je bovendien je huisdier mee op reis nemen. Apollo is daarentegen vaak de meest budget vriendelijke optie. Van compacte kampeerbussen tot 6-persoons campers, je hebt een ruime keuze!

Veilig op reis met een huurcamper

Wil je dit jaar nog veilig op vakantie in Europa ondanks het coronavirus? Het voordeel van een campervakantie is dat je de vrijheid hebt om drukke plekken te vermijden en je eigen tempo te bepalen. Daarnaast behoud je de flexibiliteit om binnen korte tijd terug naar huis te kunnen. Alle camperverhuurders waar Worldwide Campers in het Verenigd Koninkrijk mee samen werkt, hebben strenge protocollen met betrekking tot de reiniging en desinfectie van de huurcampers. En eenmaal onderweg hoef je je huisje op wielen alleen met je reisgezelschap te delen.  Reis gemakkelijk naar veilige en rustige bestemmingen met jouw eigen huisje op wielen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper