Camper huren in Edinburgh

Een camper huren in Edinburgh, de prachtige hoofdstad van Schotland. Volgens liefhebbers is Schotland een klein land met een grote persoonlijkheid. En dat gaat ook op voor het levendige Edinburgh. Bezoek in de vroege ochtend, als het nog lekker rustig is, Edinburgh Castle voor een indrukwekkend uitzicht op de stad. Met je eigen huis op wielen rijdt je door interessante wijken, met Old en New Town als hoogtepunt. Stop bij Arthur’s Seat voor een wandeling op een heuse vulkaan middenin Holyood Park en sluit de dag af met een lekkere maaltijd in de pub.

Wat is er inbegrepen?

Bij een camper huren in Edinburgh zijn alle benodigde verzekeringen inbegrepen. De wettelijke aansprakelijkheid, de CDW verzekering (schade) en uiteraard de diefstalverzekering. Deze verzekeringen dekken schade bij een (eenzijdig) ongeval, vandalisme en diefstal. Er geldt wel een eigen risico en een waarborgsom. De bord wordt vaak gereserveerd op je creditcard. Voor het eigen risico bieden we een unieke verzekering aan, waarmee u het eigen risico volledig afkoopt. Dit is onze No-Risk Garantie. Een camper huren in Edinburgh zonder zorgen kan dus heel goed bij Worldwide Campers.   

Voorbereid een camper huren in Edinburgh

Wij zijn echte kampeerliefhebbers. We delen dan ook graag onze tips en tricks zodat jij je alvast kunt voorbereiden op jouw unieke vakantie. Ben je bezig met het plannen van je route? Of ben je benieuwd naar de bezienswaardigheden ter plaatse? Neem dan eens een kijkje tussen onze blogs. Wie weet staat er een leuke artikel vol inspiratie om jouw reis onvergetelijk te maken!

Extra services

Bij Worldwide Campers kun je jouw reis compleet maken door het reserveren van extra’s. Zijn er kinderzitjes nodig? Of heb je interesse in een fietsendrager? Bekijk alle extra opties op de pagina van de verhuurder. In Schotland zijn dit McRent en Apollo. McRent is een Duitse verhuurder en staat bekend om de hoge standaard in slaap- en leefcomfort. De tweede optie is Apollo, een van oorsprong Australisch familiebedrijf met verschillende locaties binnen Europa. De vloot bestaat uit wel 3500 campers, motorhomes maar ook 4WD campers voor de avontuurlijke reizigers. Beide maatschappijen bieden verschillende extra opties om jouw vakantie compleet te maken!

Voordelen Worldwide Campers

Een camper huren in Edinburgh via Worldwide Campers biedt verschillende voordelen:

  • Gratis offerte zonder verplichting
  • Campers voor elk budget
  • Zonder zorgen op reis met onze No-Risk Garantie
  • Transparante prijzen, inclusief alle benodigde verzekeringen

 

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper