Camper huren in Schotland 

Wil je graag een camper huren in Schotland voor een mooie roadtrip door de Schotse landschappen? Worldwide Campers biedt camperhuur in Schotland als een van meer dan vijftien landen in Europa. Een camperreis door Schotland is perfect voor natuurliefhebbers en avonturiers. De routes door de glooiende landschappen, grillige rotsen en meer dan 3000 eeuwenoude kastelen maken het sprookjesachtig en mysterieus. Reis door de Schotse hooglanden en geniet van uitzichten als de Queen’s View. Geïnteresseerd in een camper huren in Schotland? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan op onze website.

Camper huren bij Worldwide Campers

Voor camperhuur in Schotland werkt Worldwide Campers samen met Europese camperverhuurder McRent en Internationale verhuurder Apollo. McRent is van origine een Duitse verhuurder en heeft verhuurlocaties in 19 Europese landen en 15 verschillende campertypes. Apollo heeft verhuurlocaties wereldwijd, waaronder in Europa sinds 2017. Bij McRent is het campertarief inclusief ongelimiteerde kilometers en is de minimale leeftijd van de bestuurder 25 jaar. Bij Apollo is het campertarief inclusief ongelimiteerde kilometers en de benodigde keukenspullen. Zij hanteren 21 jaar als de minimale leeftijd voor de camperbestuurder, al betaal je tot 25 jaar een extra toeslag (young drivers fee).

Met de camper door Schotland

Als je op zoek bent naar een reis door spectaculaire natuur, maar niet te ver van huis wil, dan is een camper huren in Schotland perfect! Je mag tevens de grens naar Engeland en Ierland oversteken met je huurcamper, als je dit van tevoren aangeeft bij de verhuurlocatie. Je kunt er ook voor kiezen om een one way reis te maken, waarbij je de huurcamper aan het einde van je reis inlevert bij een andere locatie. Je kunt je camper bijvoorbeeld inleveren in Manchester, London of zelfs Dublin. One way camperhuur is wel altijd op aanvraag, omdat je goedkeuring nodig hebt van de camperverhuurder. Daarnaast betaal je altijd een extra toelage voor een one way. Neem contact op met ons customer service team voor de exacte kosten van one way camperhuur in het Verenigd Koninkrijk.

Kamperen in Schotland

Door heel Schotland zijn campings te vinden, van goedkope campings met basisvoorzieningen tot luxe, kindvriendelijke campings met veel faciliteiten. Daarnaast mag je in Schotland ook wildkamperen, wat je de unieke kans geeft om midden in de natuur te overnachten. Er gelden wel een aantal voorwaarden voor wildkamperen. Deze voorwaarden kan je lezen in de Scottish Outdoor Access Code. Wij adviseren je om een mooie combinatie te maken van campings en wildkamperen bij de mooie uitzichten.   

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper