Apollo

Apollo

Sinds de oprichting in 1985 is Apollo Motorhome Holidays uitgegroeid tot één van de grootste verhuurders wereldwijd. Bij Apollo staan klantencontact, service en scherpe prijzen hoog in het vaandel! Voor de verplichte ophaalprocedure, klik op deze link en vul de belangrijkste details in. De vloot van Apollo bestaat uit ruim 3500 campers, motorhomes en 4WD campers. Alle verhuurlocaties liggen dichtbij vliegvelden of grote steden.

  • Alle campers beschikken standaard over grotere bedden en luxe extra’s.
  • De campers zijn maximaal 3 jaar oud.
  • Apollo biedt long term korting van 5% op de camperhuurprijs aan voor klanten die langer dan 21 dagen camperhuur boeken. Ook wanneer de camperhuur in verschillende landen gecombineerd wordt, zolang de totale huurperiode binnen 3 maanden plaatsvindt.
  • Apollo heeft een eigen app ApolloConnect, waar alle campsites in Australië en Nieuw-Zeeland in de navigatie worden aangegeven. Tevens worden er bezienswaardigheden en attracties aangeboden in de buurt, inclusief speciale kortingen.
  • Apollo biedt gratis 24-uurs wegenwacht service aan.

Camper huren in Australië, Nieuw-Zeeland en Europa

Apollo is een van oorsprong Australisch familiebedrijf met camper verhuurlocaties in Australië, Nieuw-Zeeland en Europa. De verhuurder heeft 10 verhuurlocaties in Australië, 2 verhuurlocaties in Nieuw Zeeland en 7 verhuurlocaties in Europa.

Camping korting met Apollo in Nieuw-Zeeland

 

Het is in Nieuw Zeeland toegestaan om vrij te kamperen, als je een self-contained camper hebt. Vrij kamperen met een losse toilet is niet langer toegestaan, het moet een vast toilet zijn. Als je zonder faciliteiten wil verblijven, moet je dus een vast toilet in de camper hebben.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper