Camper huren in Nieuw-Zeeland

Wil je een camper huren in Nieuw-Zeeland en op deze manier de twee eilanden verkennen? Steeds meer klanten van Worldwide Campers kiezen voor dit unieke land, want Nieuw-Zeeland is hartstikke geschikt voor camperreizen. Ontdek de wonderschone, ongerepte natuur op uw eigen tempo. Of je nu aan een meer, rivier of strand wil staan voor een overnachting, je mag onder een aantal voorwaarden in de vrije natuur kamperen in Nieuw-Zeeland. Een camper huren in Nieuw-Zeeland kan gemakkelijk bij Worldwide Campers. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan op onze website. Heb je nog vragen over camperhuur in Nieuw-Zeeland? Neem dan contact op met ons customer service team.

Het is in Nieuw Zeeland toegestaan om vrij te kamperen, als je een self-contained camper hebt. Vrij kamperen met een losse toilet is niet langer toegestaan, het moet een vast toilet zijn. Als je zonder faciliteiten wil verblijven, moet je dus een vast toilet in de camper hebben. 

Eilandhoppen in Nieuw-Zeeland 

Nieuw-Zeeland is een prachtig land om in rond te reizen; er is weinig verkeer, de wegen zijn goed onderhouden en het fabelachtige landschap maakt elke kilometer die je aflegt mooier. Ga eilandhoppen en verken zowel het Zuider- als het Noordereiland. Vanuit Wellington kun je gemakkelijk met de ferry naar Picton en weer terug. Je zult dan ongetwijfeld ook ontdekken waarom zoveel reizigers verliefd zijn geworden op dit land. Het is wel aan te raden de ferry vooraf te reserveren.

Camper huren in Nieuw-Zeeland

Een camper huren in Nieuw-Zeeland via Worldwide Campers geeft je veel keuze. Reis je met zijn tweeën en houd je van avontuur? Dan passen de campervans van Cheapa Campa, Jucy en Hippie goed bij jou. Let wel op dat hier campertypes bij zitten, die geen eigen toilet en douche hebben. Dit betekent dat je niet in de vrije natuur mag kamperen. Reis je met je gezin of ben je op zoek naar wat meer comfort? De campers van Britz, Maui, Mighty, Apollo en Star RV hebben wat meer luxe. Alle camperverhuurders bieden je verschillende soorten campertypes, dus je zult altijd een model vinden dat bij jouw budget en reiswensen past.

Camper huren in Nieuw-Zeeland

Een camper huren in Nieuw-Zeeland kan in verschillende steden en op zowel het Noorder- als Zuidereiland. Je hebt de keuze uit camperverhuurlocaties in Auckland, Wellington op het Noordereiland en  Christchurch en Queenstown op het Zuidereiland. Tegen betaling van een one way fee is het bij de meeste verhuurders ook mogelijk om de camper op een andere verhuurlocatie in te leveren. Je kunt de exacte kosten voor een one way opvragen bij ons customer service team. Ga veilig de weg op in Nieuw-Zeeland met jouw huurcamper en kijk op NZ Camping voor campings en kampeerregio's. 

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper