Jucy

Jucy

Camper huren bij Jucy via WorldWide Campers

Jucy Rentals is een van de snelst groeiende camperverhuurders in Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland. Voor een klein budget kun je bij deze camperverhuurder voordelig een Trailblazer of Wavefarer reserveren voor je camperrondreis door Amerika. In Australië en Nieuw-Zeeland heeft u ook de mogelijkheid andere campertypes te huren.

Jucy camper huren in Amerika

Jucy verhuurt campers vanuit San Francisco, Los Angeles en Las Vegas en is een goed alternatief voor een huurauto.Jucy heeft ook een locatie in Point Roberts, Washington. Vanuit deze locatie ben je zo in Canada; het is slechts een halfuurtje rijden naar Vancouver. Een ideale start of eindplek voor uw rondreis door west Canada dus! Een Jucy camper is niet groot, maar biedt voldoende slaapruimte en kookfaciliteiten. Hierdoor biedt een Jucy camper de ideale mogelijkheid om overnachten in een hotel en kamperen te combineren. In de grote steden kunt u dan overnachten in een hotel en in de nationale parken, zoals bijvoorbeeld de Grand Canyon of Bryce Canyon, kun je  in je huurcamper slapen. Hotels in de nationale parken zijn snel vol en vooral in het hoogseizoen relatief duur, dus zo bespaar je al snel geld op uw rondreis.

JUCY delivers 24/7

Onze camperleverancier Jucy biedt tevens een speciale 24 uur per dag ophaalservice aan voor alle locaties in de Verenigde Staten. Voor een vaste prijs is het nu mogelijk om op elk moment van de dag bij je hotel of al op het vliegveld de camper in ontvangst te nemen. Met deze extra service is het voor klanten nu nog makkelijker om hun camperreis te beginnen vanuit Las Vegas, San Francisco, Los Angeles of Point Roberts. Dit moet vooraf geboekt en betaald worden. Voor meer informatie over deze geweldige service, neem contact op met ons customer service team.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper