HomeBestemmingenMidden-Amerika en Caraïben

Camper huren in Midden-Amerika

Wil je een camper huren in Midden-Amerika? De landen in Midden-Amerika worden steeds populairder als vakantiebestemming. Of je nu op zoek bent naar prachtige groene natuur, palmbomen en glooiende bergen of naar gezellige stadjes met heerlijk eten, in Midden-Amerika en de Caraïben zit je goed. De mix van authentieke cultuur en natuur met een gegarandeerd zonnetje en prachtige stranden maken een ideale omgeving voor je camperreis. Wil je een camper huren in Midden-Amerika? Vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website.

Reizen met een camper

Misschien denk je niet meteen aan een camper als vervoersmiddel voor een vakantie in Midden-Amerika. Maar juist een camper is een ideaal vervoersmiddel voor de echte avonturier, die graag van de gebaande paden wijkt. Het voordeel van camperhuur ten opzichte van autohuur, is dat je altijd al je spullen bij je hebt in jouw huisje op wielen. Daarnaast leer je meteen andere avontuurlijke reizigers kennen tijdens je overnachtingen op campings midden in de prachtige natuur.

Camperhuur in de Caraïben

Worldwide Campers biedt camperhuur op het bijzondere eiland Cuba en het avontuurlijke eiland Costa Rica. Lang was dit land grotendeels afgesloten van de wereld, maar het toerisme is de afgelopen jaren goed op gang gekomen. Wil je geen resort vakantie kiezen op Cuba? Dan geeft een huurcamper je een uniek perspectief op het eiland! Met een camper heb je de vrijheid om de witte zandstranden, het groene binnenland en de authentieke stadjes allemaal te ontdekken in één reis.

Camperhuur bij Worldwide Campers

Worldwide campers werkt samen met camperverhuurder Daiquirí Tours op Cuba. Zij bieden huurcampers aan met slaapplaatsen voor maximaal zes personen. Ben je nieuwsgierig naar een route op het eiland, die je per camper kunt afleggen? De medewerkers van Daiquirí Tours geven je graag advies als je je camper ophaalt! Daarnaast helpen ze je met het reserveren van campings en overnachtingsplekken op het eiland. Wil je graag een camper huren in Midden-Amerika? Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met ons customer service team.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper