Camperhuur in Costa Rica

Ben je op zoek naar camperhuur in Costa Rica? Ga op avontuur en cruise door het land in je eigen camper! Je zal spectaculaire vulkanen, prachtige stranden, meren, rivieren en andere natuur bezienswaardigheden ontdekken in dit mooie land. Tijdens je reis kunt je er voor kiezen op te verblijven op de vele gratis plaatsen die er zijn. Maar maak je geen zorgen, er is ook een brede keuze aan campingplaatsen, vooral in de buurt van de nationale parken. Ook krijg je bij je camperhuur een Riders Guide, vol met de beste tips en campingplaatsen. Geinteresseerd in camperhuur in Costa Rica? Vraag vrijblijvend een offerte aan op onze website.

Reis met je campervan door Costa Rica

Meeste vluchten naar Costa Rica landen in San Jose, and dat is precies waar je de campertrip met Costa Rider Campervan kunt beginnen. Ze halen je op bij de luchthaven. Ervaar het land van de junlgle, prachtige stranden en kleurrijke dieren. Is het reizen met de camper nog niet avontuurlijk genoeg? 
Ga raften, duiken, of boek een canopytour. Allemaal geweldige opties om je reis zo avontuurlijk mogelijk te maken! Met Costa Rider Campervan kun je ook geregelde transfers boeken voor ophalen en terugbrengen naar San Jose downtown, Jaco/Punta Arenas, Liberia/Nicoya, Tamarindo/Samara, Manual Antonio/Limon of Puerto Viejo/Cahuita/Uvita. Deze extra transfer service is zeker een toegevoegde waarde voor een onvergetelijke vakantie. 

Camperhuur met Worldwide Campers

Worldwide Campers werkt in Costa Rica met onze verhuurder Costa Rider Campervan.  Zij zijn nu vijf jaar actief in Costa Rica en bieden campers aan voor drie personen. De campervans zijn gebouwd met een krachtige 2500cc Turbo Diesel, welke garant staat voor rijcomfort en veiligheid. De campervan is geschikt voor 2 volwassenen en 1 kind, De camperprijzen die je ziet op onze website voor camperhuur in Costa Rica is inclusief: 

  • allle nodige verzekeringen
  • 24/7 roadside assistance,
  • gratis transfers van en naar de luchthaven
  • lokale simkaart
  • ongelimiteerde mijlen,
  • extra bestuurders
  • en een Rider's guide met de beste plaatsen om te verblijven.

Als je nog vragen hebt over je camperreis l in Costa Rica, neem gerust contact op met ons customer service team. Zij helpen u graag verder!

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper