HomeVerhuurdersCosta Rider Campervan

Costa Rider Campervan

Costa Rider Campervan

Costa Rider Campervan is een camperverhuurder in Costa Rica, die actief is sinds 2016. Hun grootste doel is om hun klanten de beste middelen te geven om dit prachtige land te ontdekken. Met een camperbus leef je midden in de groene natuur van het land, gevuld met vulkanen, witte stranden, rivieren, meren en andere natuurwonderen. De verhuurlocatie in hoofdstad San Jose heeft medewerkers die Frans, Engels of Spaans spreken. 
Bij de huurprijzen, die je op onze website ziet, is het volgende standaard inbegrepen: 

 • Alle nodigde verzekeringen
 • 24/7 bereikbare assistentie vanuit de verhuurlocatie
 • Gratis transfers van en naar de luchthaven van San Jose
 • Landelijke simkaart
 • Ongelimiteerd aantal kilometers
 • Extra bestuurders 
 • De Rider's Guide met de beste tips voor overnachtingsplaatsen

Camperverhuurlocatie in Costa Rica 

De verhuurlocatie waar je je camper ophaalt, ligt in Alajuela, ongeveer twintig minuten van de luchthaven. Costa Rider Campervan regelt gratis vervoer van en naar de luchthaven. Ze kunnen je ook op andere locaties in Costa Rica ophalen en terugbrengen, zoals San Jose downtown, Jaco/Punta Arenas, Liberia/Nicoya, Tamarindo/Samara, Manual Antonio/Limon of Puerto Viejo/Cahuita/Uvita. In tegenstelling tot de transfer van en naar de luchthaven rekenen ze wel een kleine toelage voor de transfers van en naar de andere locaties. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met ons Customer Service Team. Zij helpen je graag verder!

Huurcamper in Costa Rica

De driepersoons Comfort campervans van Costa Rider Campervan zijn volledig uitgerust om het reizen naar elke hoek van Costa Rica mogelijk te maken. Met hun campervans maak je van elke plek in Costa Rica een prachtige plek om overdag uit te rusten of om te overnachten. De campers zijn gebouwd op de krachtige 2500cc Turbo Diesel, welke garant staat voor rijcomfort en veiligheid. Deze camper is geschikt voor maximaal drie personen, waarvan één kind. De Rider's Guide, die je krijgt bij het ophalen van je huurcamper, is samengesteld uit hun eigen reiservaringen in Costa Rica. Deze ultieme gids vol met reistips maakt je reis door Costa Rica een onvergetelijk. 

Hun aanbod is recentelijk uitgebreid met een Family campervan (voor 5 personen) en een Adventure Campervan (voor 2 personen). Je kan deze uiteraard ook boeken via Worldwide campers

Elke camper is inclusief van: 

 • Lakens, dekens en kussens 
 • USB telefoon oplader
 • MP3 verbinding
 • Douche 
 • Keuken uitrusting 

Uiteraard kunnen er nog veel andere opties bijgeboekt worden, zoals een tent, extra verzekeringen, handdoeken of Wifi. Geinteresseerd in camperhuur in Costa Rica met een camper van Costa Rider Campervans? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan op onze website.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper