HomeVerzekeringen

Verzekeringen

Als je een camper huurt bij Worldwide Campers, dan zijn alle benodigde verzekeringen inclusief. De standaard verzekeringen in je camperhuur zijn aansprakelijkheid, CDW (uitgelegd Collision Damage Waiver) ofwel schade en diefstal. Deze verplichte verzekeringen dekken de eventuele schade aan de huurcamper bij een ongeval met een ander voertuig op de openbare weg, in geval van vandalisme of bij diefstal.

NoRisk Garantie

Alhoewel alle benodigde verzekeringen in je camperhuurtarief zitten, behoud je altijd een eigen risico. De exacte hoogte van de eigen risico verschilt per camperverhuurder. Worldwide Campers bied je aanvullend een NoRisk Garantie, waarmee je je eigen risico verlaagt. In geval van schade zal de verhuurder de kosten hiervan aftrekken van je eigen risico. Als je de NoRisk Garantie van Worldwide Campers afsluit, compenseren wij deze schadekosten tot €2500. Belangrijk om te vermelden is dat deze extra verzekering de borg op je creditcard niet verlaagd. Houd er dus rekening meer dat het limiet op je creditcard groot genoeg is voor de volledige borgstelling. 

Je kunt de NoRisk Garantie van Worldwide Campers toevoegen aan je camperhuurreservering voor €7,50 per dag. Mocht je schade hebben aan de huurcamper, dan kan je met een betaalbewijs en een schaderapport eenvoudig je claim bij ons indienen.  Lees hier de voorwaarden van de NoRisk Garantie.

Belangrijk!!! Wanneer je de NoRisk Garantie afgesloten hebt, is een lokale afkoopregeling (genaamd: Excess Reduction Option of No Worries Cover) overbodig.

* De NoRisk Garantie is niet toepasbaar op camperboekingen in Australië en Nieuw-Zeeland. 

Indienen Schadeclaim

Mocht je onverhoopt ter plaatse schade oplopen aan je huurcamper, en de verhuurder heeft je hiervoor lokaal belast, dan kan je eenvoudig en snel een schadeclaim indienen bij Worldwide Campers/NoRisk Garantie.

Voor een snelle afhandeling van je schadeclaim, verzoeken wij je het NoRisk aangifte formulier te downloaden, uit te printen en ingevuld mee te zenden met de volgende documenten;

  • kopie huurcontact
  • kopie diefstal/ schaderapport
  • kopie politierapport (indien aanwezig)
  • kopie inhouding schadebedrag (bewijs cash of afschrift bank/credit card)

Worldwide Campers draagt zorg voor het uitkeren van het schadebedrag.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper