Camper huren in Afrika

Wil je een camper huren in Afrika? Afrika is voor velen een droombestemming om de indrukwekkende natuur en diversiteit in wildlife te ontdekken. Op het grootste continent ter wereld kun je bij Worldwide Campers terecht voor camperhuur in Namibië, Botswana, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Bezoek de wildparken en spot de Big Five veilig en comfortabel vanuit je eigen huurcamper! Maak een gratis en vrijblijvende offerte in het menu op de website of neem contact op met ons customer service team, die je graag van advies voorziet.

Op camperreis door Afrika

Een camperreis door meerdere landen behoort bij Worldwide Campers ook tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld je camper ophalen in Kaapstad, Zuid-Afrika en richting Namibië en Botswana reizen om je camper na een onvergetelijke reis weer in Johannesburg in Zuid-Afrika in te leveren. Dit heet een one way en heeft als voorwaarde dat je de huurcamper aan het einde van uw inlevert in op een andere locatie in hetzelfde land.

De voordelen van een camper

Je hoeft je geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat je tijdens de rondreis per camper aflegt. Bij Worldwide Campers huur je de camper met een ongelimiteerd aantal kilometers, dus je hebt geen extra kosten achteraf. Bij een camper huren in Afrika ben je ook standaard verzekerd tegen inbraak, diefstal en vandalisme. Zie voor meer informatie hierover de pagina verzekeringen.

Camper huren bij Worldwide Campers

Een camper huren in Afrika via Worldwide Campers kan bij de verhuurbedrijven Bobo Campers, Britz, Happy Campers en Maui. Deze verhuurders bieden samen een groot assortiment aan campers, waaronder kampeerbusjes en 4WD-auto’s met een tentdak. Afhankelijk van jouw reis and reisgezelschap kies je het voertuig. Zo is bijvoorbeeld een 4WD aan te raden voor de onverharde wegen in Namibië, Botswana en Zimbabwe. Voor een overzicht van campings in Zuid-Afrika, raadpleeg de SA campsites.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper