Camper huren in Namibië

In het zuidwesten van Afrika ligt Namibië, ingeklemd tussen de Atlantische Oceaan in het westen en de Kalahariwoestijn in het oosten. Namibië heeft zijn naam te danken aan de eindeloos lijkende Namibwoestijn. Als vakantiebestemming wordt Namibië steeds populairder. Het land meet gemiddeld 300 dagen zon per jaar en beschikt over een overvloedige flora en fauna, oogverblindende landschappen veel diversiteit aan bevolkingsgroepen en culturen. Bijna het gehele wegennet bestaat uit gravelwegen, hierdoor kan je Namibië heel goed per 4×4 verkennen. Ook een camper huren in Namibië? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Een 4WD of camper huren in Namibië

Een rondreis per camper of 4WD brengt je bijvoorbeeld naar de prachtige Sossusvlei met zijn beroemde zandduinen, het machtige Etosha National Park en de Europees aandoende kuststad Swakopmund. De Namibwoestijn is een van de oudste woestijnen ter wereld.  Geniet vanuit jouw camper van prachtige zonsondergangen en schitterende sterrenhemels in het uitgestrekte woestijnlandschap van het prachtige Namibië. Vanuit de hoofdstad Windhoek kan je kiezen voor een camper of 4×4 van onze leveranciers Bobo, Britz en Maui. Wij helpen je graag bij het zoeken van de camper of 4WD die het beste aansluit bij jouw wensen.

Tips voor het huren van een camper

Namibië  is het hele jaar door geschikt als reisbestemming. Houd er wel rekening mee dat het tijdens de zomermaanden, van oktober tot en maart, overdag heet kan zijn. In de wintermaanden is het overdag aangenaam, maar kunnen de nachten koud zijn. In Namibië wordt links gereden. Schat jouw reistijden voorzichtig in en zorg er bij de planning voor dat je ruim voor het donker jouw campground heeft bereikt. De campgrounds zijn over het algemeen prachtig gelegen met eigen douche en toilet faciliteiten. In de nationale parken van Namibië  liggen rest camps. Deze camps zijn omheind en hanteren openings -en sluitingstijden. Wil je een national park bezoeken? dan raden we je aan deze vooraf te reserveren. Namibië kan je ook heel goed combineren met buurlanden Zuid-Afrika en Botswana.

Toeristische informatie Namibië

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper