Camper huren in Botswana

Hoewel Botswana weinig wegen kent, is het juist een ideaal land om met een camper te doorkruisen. Als je hoofdzakelijk geïnteresseerd bent in Afrika’s wildlife is Botswana een absolute aanrader. De wegen die er zijn, leiden namelijk naar prachtige natuurparken. Zo vind je het Gemsbok Nationaal Park in het zuiden en het Chobe Nationaal Park in het noorden. Een camper huren in Botswana via Worldwide Campers is eenvoudig en in een paar makkelijke stappen heeft u een camperhuur offerte aangevraagd.

Het natuurschoon van Botswana

Met iets meer dan twee miljoen inwoners en een grootte vergelijkbaar met Frankrijk, is Botswana één van de meest dunbevolkte landen ter wereld. Circa tien procent van de bevolking woont in de zuidelijk gelegen hoofdstad Gaborone. Daarnaast wonen ongeveer een miljoen mensen minder dan honderd kilometer van Gabarone vandaan. Het land is veel minder toeristisch dan Zuid-Afrika of Tanzania. Vooral in het noorden van het land, waar de vele natuurparken zich bevinden, wonen zeer weinig mensen. Hierdoor is het aandeel wildlife en natuurschoon des te groter.

Met de camper door Chobe Nationaal Park

Botswana heeft verschillende prachtige natuurparken, waar de meest uiteenlopende diersoorten leven. Het is één van de beste safari-landen ter wereld. Vooral het Chobe Nationaal Park, waar je in een dag de gehele Big Five kan bewonderen. Het park is uiterst geschikt voor een self-drive safari, waarbij je wel een 4WD-camper nodig hebt. In dit park vind je verschillende campings, die overigens niet omheind zijn. Dit betekent dat de olifanten gerust langs uw camper kunnen lopen in de avond of nacht. Reist u in het hoogseizoen? Reserveer uw plekje op een van deze campings dan tijdig. Een camper huren in Botswana kan via de camperverhuurder Britz, met een verhuurlocatie in het plaatsje Kasane. Meer informatie over alle must-sees in Botswana, leest u hier.

Een camper huren in Botswana

In Botswana biedt Worldwide Campers het noordelijk gelegen Maun en Kasane als verhuurlocaties van Britz aan. Beide locaties liggen dicht bij de populaire natuurparken en bezienswaardigheden. Britz biedt vijf verschillende campers aan in Botswana, allemaal met 4WD en dus geschikt voor de ruwe wegen van de natuurparken. Tevens biedt Worldwide Campers de mogelijkheid om je camperrondreis door Botswana te combineren met een bezoek aan een of meerdere Afrikaanse buurlanden zoals Zuid-Afrika, Namibië en Zimbabwe. Geïnteresseerd in een camper huren in Botswana? Vraag een offerte aan op de website of neem contact op met ons customer service team, die je graag adviseert.

Er zijn geen resultaten gevonden voor uw zoekopdracht.

Aantal personen:

Er zijn geen resultaten gevonden voor uw zoekopdracht.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper