Camper huren in Kasane

Hoewel Kasane erg noordelijk en ver van de hoofdstad Gaborone ligt, is het juist erg centraal gelegen tegen de grens met buurlanden Namibië, Zambia en Zimbabwe. Dit biedt veel mogelijkheden voor jouw rondreis, omdat je verschillende landen kunt bezoeken. Het dorpje is omgeven door water, doordat het is ingeklemd russen de Chobe rivier en de Zambezi Rivier. Kasane telt circa 9000 inwoners en heeft alle nodige voorzieningen, zoals banken, winkels en een benzinestation. Daarnaast zijn er verschillende prachtige lodges, waar je kan overnachten. Als je graag het Chobe Nationaal Park wilt bezoeken, kan je het beste jouw camper huren in Kasane.

Met de camper door Chobe Nationaal Park

Kasane ligt aan de noordkant van het Chobe Nationaal Park. Je kan het park betreden via de Sidudu Gate, ongeveer 40 minuten rijden vanuit Kasane. Eenmaal in het park, kan je ervoor kiezen om zelfstandig te reizen. Doordat er een geasfalteerde weg dwars door het park loopt, hoef je niet te verdwalen en kan je voor zonsondergang weer terug zijn bij jouw kamp. Je kan er ook voor kiezen om met een ranger het park door te rijden, die de juiste plekjes weet om wildlife te spotten. Het park staat bekend om zijn grote groepen olifanten en buffels, maar ook leeuwen, krokodillen, apen en nijlpaarden zijn er te bewonderen.

De grens over naar Victoria Falls

Vanuit Kasane kan je ook de grens over naar Zimbabwe en de Victoria Falls bezoeken. Dit zijn de breedste watervallen van Afrika, namelijk meer dan 1,7 kilometer. De bezienswaardigheid staat tevens op de UNESCO wereld erfgoedlijst. Naast jezelf verwonderen op één van de uitkijkpunten, kan je hier ook kiezen voor activiteiten als bungeejumpen, raften en zwemmen tussen de diepe kloven.

Camper huren in Kasane

Worldwide campers biedt Kasane aan als verhuurlocatie in Botswana. Het dorp heeft een vliegveld en is te bereiken met een tussenstop in Johannesburg, Zuid-Afrika. Naast Kasane heeft Worldwide Campers ook nog een verhuurlocatie in Maun. De camperleverancier in beide plaatsen is Britz. Vraag eenvoudig en snel een offerte voor camperhuur in Kasane op onze website.

Aantal personen:

Er zijn geen resultaten gevonden voor uw zoekopdracht.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper