Camper huren in Victoria Falls

De Victoria Falls zijn de immense watervallen bovenin Zimbabwe bij de grens van Zambia. Het indrukwekkende watergordijn is bijna twee kilometer lang en behoort daarmee tot de grootste watervallen ter wereld. De waterval is afkomstig van de Zambezi rivier en is op sommige punten meer dan 100 meter hoog. Gedurende het regenseizoen is er veel mist rond de Victoria Falls. In combinatie met een schijnende zon, zijn er de meest prachtige regenbogen te zien. Een camper huren in Victoria Falls kan via Worldwide Campers.

Met de camper door Zimbabwe

Naast de Victoria Falls, die tevens in de UNESCO Werelderfgoedlijst is opgenomen, zijn er nog andere bezienswaardigheden in Zimbabwe, die een bezoek waard zijn. Zo heeft Zimbabwe veel wildlife in het Hwange National Park, prachtige gebergtes zoals het Chimanimani Gebergte en het Karibameer, een kunstmatig aangelegd stuwmeer van 6000 km2. Omdat Zimbabwe een erg groot land is, is het belangrijk dat je voldoende tijd plant om naar de bezienswaardigheden te rijden.

Drielandenpunt in Afrika

Victoria Falls ligt vlakbij het bekende drielandenpunt, waar Zambia, Zimbabwe en Botswana elkaar grenzen. Op de kaart lijkt het een vierlandenpunt samen met Namibië, maar in werkelijkheid heeft dit land geen raakpunt met de andere drie grenzen. Wel geeft dit de kans om met de camper in één trip vier verschillende landen te bezoeken. Omdat Worldwide Campers ook verhuurlocaties heeft in Botswana en Namibië, kan je je camper in één van deze landen inleveren bij camperleverancier Britz.

Camper huren in Victoria Falls

Worldwide Campers heeft een verhuurlocatie in Victoria Falls in Zimbabwe. Hier kan je je Britz safari camper ophalen en inleveren. Al onze campers zijn standaard WA verzekerd. Uiteraard heb je de mogelijkheid een uitgebreidere verzekering af te sluiten. Meer informatie hierover kan je lezen op de pagina verzekeringen. Vraag eenvoudig en snel een offerte aan voor camperhuur in Victoria Falls.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper