Camper huren in Zimbabwe

Zimbabwe ligt midden in zuidelijk Afrika en grenst aan Zambia, Mozambique, Zuid-Afrika en Botswana. Het land heeft ongeveer 13 miljoen inwoners, is bijna tien keer zo groot als Nederland en kent twee grote steden, hoofdstad Harare en Bulawayo. Het grootste deel van Zimbabwe bestaat uit een centraal gelegen plateau met hoogtes tot 1220 meter, dat zich uitstrekt van het noorden tot het zuiden. Het land heeft een aantal prachtige bezienswaardigheden, zoals de Victoria Falls, Hwange National Park en Lake Kariba. Je kunt een camper huren in Zimbabwe dichtbij deze bezienswaardigheden en een prachtige route uitstippelen.

Met de camper naar Hwange National Park

Op iets meer dan 100 km afstand van Victoria Falls ligt het grootste nationale park van Zimbabwe aan de rand van de grote Kalahari-woestijn. Het Hwange National park is te verdelen in drie gebieden met elk verschillende landschappen. Van woestijnlandschappen en savannes tot granieten heuvels en bossen. Door deze variëteit in natuur leven hier vrijwel alle diersoorten, die je zou verwachten. Ook is de kans groot dat je hier de Big Five spot.

De grens over naar Botswana

Omdat het Hwange National Park geen omheining heeft, loopt het park door over de grens in Botswana. Omdat jouw startpunt erg dicht bij de landsgrenzen van Botswana en Zambia ligt, kan je ervoor kiezen om met de camper meteen meerdere landen te bezichtigen. In Botswana kan je het natuurschoon en de wildlife in het Chobe Nationaal Park en de Okanvango Delta bewonderen. Je kan jouw camper vervolgens ook inleveren bij één van de verhuurlocaties in Botswana.

Camper huren in Zimbabwe

Voor een plezierige en veilige vakantie naar Zimbabwe, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van het actuele reisadvies. In Zimbabwe biedt Worldwide Campers een verhuurlocatie in het noordelijke Victoria Falls aan. Dit is een prachtig startpunt van jouw reis, omdat je vanaf hier gemakkelijk de grens kan oversteken naar Zambia, Botswana en Namibië. In Botswana en Namibië kan je de camper ook inleveren bij camperleverancier Britz. Maak in het menu hiernaast eenvoudig en snel een offerte voor camperhuur in Zimbabwe.

Er zijn geen resultaten gevonden voor uw zoekopdracht.

Aantal personen:

Er zijn geen resultaten gevonden voor uw zoekopdracht.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper