Welkom bij Worldwide Campers

HomeReisagenten

Welkom bij Worldwide Campers,

Worldwide Campers is onderdeel van Target Travel Services en al dertig jaar een specialist in camperhuur en autohuur. Wij verbinden jullie klanten graag met één van onze camperspecialisten wereldwijd, zodat ze zonder zorgen op campervakantie kunnen.
Wij werken met meer dan 40 verhuurders over de hele wereld, dus voor iedere aanvraag wel wat te vinden. 

Ons kleine team bestaat uit een groep enthousiaste en reislustige professionals met jarenlange ervaring en kennis van camperhuur. Samen zijn we op alle continenten geweest en hebben we heel wat campers uitgeprobeerd. 

Al een account? Je kunt hier inloggen. Er opent dan een nieuw venster om in te loggen. Als je ingelogd bent, verschijnt er een kaal venster met alleen de boekingswidget. Als je hier bestemming en data invult, verschijnen de mogelijk campers op deze locatie. Wij kijken de beschikbaarheid na en binnen 24 uur krijg je van ons een offerte inclusief je commissie hierop vermeldt. 

Alle andere informatie kun je "gewoon" op de website vinden. 

We zijn achter de schermen hard aan het werk om een speciale reserveringsmodule voor jou in te richten, waarin je op termijn ook toegang tot al je eerder gemaakte boekingen, facturen en vouchers. 

Heb je nog geen account, stuur dan een email naar sales@worldwidecampers.com en één van onze collegas maakt dan een account voor je aan.

Heb je nog vragen, neem gerust contact op via 030-6974964! 

Groetjes, 

Stigne, Linda & Iris

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper