Welkom bij Worldwide Campers

HomeReisagenten

Beste reisagent,

Welkom bij Worldwide Campers! Wij hebben meer dan 40 verhuurders over de hele wereld, dus voor iedere aanvraag wel wat te vinden. 

Al een account? Je kunt hier inloggen. Er opent dan een nieuw venster om in te loggen. Als je ingelogd bent, verschijnt er een kaal venster met alleen de boekingswidget. Als je hier bestemming en data invult, verschijnen de mogelijk campers op deze locatie. Wij kijken de beschikbaarheid na en binnen 24 uur krijg je van ons een offerte inclusief je commissie hierop vermeldt. 

Alle andere informatie kun je "gewoon" op de website vinden. 

We zijn achter de schermen hard aan het werk om een speciale reserveringsmodule voor jou in te richten, waarin je op termijn ook toegang tot al je eerder gemaakte boekingen, facturen en vouchers. We verwachten dat het nog even duurt voordat alle functies beschikbaar zijn. 

Heb je nog geen account, stuur dan een email naar sales@worldwidecampers.com en één van onze collegas maakt dan een account voor je aan.

Heb je vragen, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen via 030-6974964. 

Groetjes, 

Het team van Worldwide Campers

Stigne, Linda, Iris & Indy

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper