Welkom bij Worldwide Campers

HomeReisagenten

Worldwide Campers is al dertig jaar een specialist in camperhuur. Wij verbinden jullie klanten graag met één van onze camperspecialisten wereldwijd, zodat ze zonder zorgen op campervakantie kunnen. Ons kleine team, bestaande uit reislustige professionals, kijkt en denkt graag met je mee wat de mogelijkheden zijn. Linda, Stigne en Iris hebben jarenlange ervaring en kennis van camperhuur. Samen zijn ze op alle continenten geweest en hebben al heel wat campers uitgeprobeerd. Wat je vraag ook is, zij hebben een antwoord voor je.

Wij werken bij Worldwide Campers samen met  meer dan 40 camperverhuurders over de hele wereld. Zo is er voor iedere aanvraag wel iets te vinden wat past bij de wensen en het budget van jouw klanten. Het aanbod op de website is ons complete aanbod, maar in de meeste gevallen niet de directe beschikbaarheid.

Staat de gewenste camper op beschikbaar, dan is deze direct boekbaar. Staat de camper op aanvraag, dan kan je een offerte aanvragen. Onze collega's zullen hiervan de beschikbaarheid opvragen. Wij streven er naar om deze binnen 24 uur nagekeken te hebben. Ook zal de commissie vermeld staan op de offerte.

Heb je al een account bij ons?

Inloggen

Tip: voeg the URL toe aan jouw browser favorieten, zodat je altijd gemakkelijk de Agenten Portal kunt vinden.

Heb je nog geen account? Stuur een email naar sales@worldwidecampers.com en onze collega maakt dan een account voor je aan. Voor vragen of overige zaken, kun je contact met ons opnemen door te bellen naar +31 30 - 69 749 64

Blijf up-to-date

Wil je graag als agent op de hoogte blijven van de laatste updates van Worldwide Campers? Meld je dan aan voor onze agenten nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

 

 

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper