Camper huren in Johannesburg

Een camper huren in Johannesburg en de prachtige nationale parken van Zuid-Afrika bezoeken? Wil je vanuit je camper leeuwen, olifanten, neushoorns en zebra’s fotograferen in het Kruger Park? Dan is Johannesburg een prima plek om je huurcamper op te halen. Ook Swaziland en Kwazulu Natal zijn vanuit Johannesburg goed te bereiken. En vergeet op je rondreis per camper niet om St Lucia te bezoeken, waar je in de wetlands onder meer schildpadden, krokodillen, flamingos en pelikanen kunt vinden. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor Johannesburg via onze website en laat je informeren over een rondreis per camper door Zuid-Afrika.

De grootste stad van Zuid-Afrika

Johannesburg is de grootste stad van Zuid-Afrika en het hart van de Zuid-Afrikaanse economie. De stad kent meer dan vier miljoen inwoners en heeft een rijke geschiedenis. Als je je reis in Johannesburg begint, bezoek dan het Apartheid Museum en de Soweto, de Southern Western Townships, waar Nelson Mandela en Desmond Tutu vandaan komen. Johannesburg heeft een groot international vliegveld, waar je vanuit Europe rechtstreeks naartoe kunt vliegen.

Een camper huren in Johannesburg

In Zuid-Afrika biedt Worldwide Campers Johannesburg aan als verhuurlocatie. Wanneer je per camper op safari wilt, overweeg dan bijvoorbeeld een van onze speciale Britz safari campers te huren. Al onze campers zijn standaard WA verzekerd. Uiteraard heb je de mogelijkheid een uitgebreidere verzekering af te sluiten. Meer informatie hierover kunt u lezen op de pagina verzekeringen.

Camperhuur in Afrika

Ben je van plan om een rondreis per camper te maken in Zuid-Afrika, maar wil je de huurcamper liever ophalen in een andere stad dan Johannesburg? Bij Worldwide Campers kan je ook een voordelige camper huren in KaapstadDurban en Port Elizabeth. Op alle verhuurlocaties kan je de camper ophalen of inleveren. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met ons customer service Team.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper