Camper huren in Durban

Met het milde klimaat en kilometers lange stranden, is Durban een ideale vakantiebestemming voor de zomer en de winter. Maak je een camperrondreis in Zuid-Afrika, dan is Durban een prima plaats om je huurcamper op te halen of weer in te leveren. Maar ook als onderbreking van een rondreis met de camper is Durban een mooie bestemming. Een camper huren in Durban voor een onvergetelijke reis door Zuid-Afrika? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan op onze website. Een van onze camperspecialisten neemt contact met je op om de camperhuurofferte voor Durban te bespreken.

Start je camperreis in Durban

Als je het luieren op de vele stranden van Durban zat bent, is het goed om te weten dat je in de nabijheid veel natuurschoon treft. Op slechts een paar uur rijden zit je in iSimangaliso Wetland Park, waar je onder andere nijlpaarden kunt spotten. Hluhluwe Imfolozi Game Reserve is ook een prachtige plek om de ‘Big Five’ te spotten en de ruige natuur van Afrika te ontdekken. Vanuit Durban kan je ook richting de bekende Drakensbergen, waar je prachtig uitzicht over de weide omtrek heeft.

Een camper huren in Durban

Als je je camper huurt bij Worldwide Campers, heb je de keuze uit verschillende verhuurders. In Durban kan je een camper ophalen bij Britz, waar je de keuze hebt uit diverse kleinere campers en 4×4 kampeerautos’s of backpack campers. Geef je de voorkeur aan een wat luxere camper, dan kan je kiezen voor een camper van Maui. Maui geeft je de keuze uit een aantal grotere campers die uitstekend geschikt zijn voor je gezinsvakantie.

Een camper huren in Zuid-Afrika 

Naast camperverhuur in Durban kan je via Worldwide Campers ook een vrijblijvende offerte aanvragen voor een huurcamper in de volgende locaties in Zuid-Afrika: Johannesburg, Kaapstad, Port Elizabeth.

Aantal personen:

Er zijn geen resultaten gevonden voor uw zoekopdracht.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper