Camper huren in Port Elizabeth

Een camper huren in Port Elizabeth voor een avontuurlijke camperrondreis door Zuid-Afrika? Port Elizabeth staat ook wel bekend als 'the friendly city'. Bij het ophalen van je huurcamper in Port Elizabeth maak je gelijk kennis met de vriendelijkheid en gastvrijheid van deze stad, gelegen in de provincie Oost-Kaap in Zuid-Afrika. Als je je camperreis in Port Elizabeth start, is de Garden Route een absolute tip.

Garden Route richting Kaapstad

De Garden Route is een route langs de zuidelijke kustlijn richting Kaapstad. Je kunt beginnen met een bezoek aan het Addo Elephant Park. Addo is één van de grootste natuurgebieden van Zuid-Afrika en je mag er met de huurcamper doorheen rijden. Na één of twee dagen de prachtige natuur en wildlife van het park te hebben bewonderd, kan je doorrijden naar Jeffreys Bay. Dit surfersdorpje aan de kust is een leuke tussenstop. Vervolg je route richting de Stormsrivier en je ervaart de uitgestrekte bossen en groene bergen.

Prince Alfred’s Pass

Andere bezienswaardigheden in deze populaire route zijn de Plettenberg Bay, de lagune van Knysna en de Prince Alfred’s Pass, een prachtige route van 70 kilometer over een onverharde bergpas. Mocht je nog meer wildlife willen spotten, dan kan je verderop in de route de Gondwana Game Reserve niet overslaan. Je kunt er ook voor kiezen om de Garden Route in Kaapstad te beginnen en in Port Elizabeth te eindigen. Er zijn tal van routes en uitgestrekte natuurgebieden, dus verkeerd rijden kan bijna niet.

Camper huren in Port Elizabeth

In Port Elizabeth kan je een huurcamper ophalen bij de bekende verhuurders Britz en Maui. Kies je voor een avontuurlijke kampeervakantie, dan ben je bij Britz aan het goede adres. Britz biedt in Zuid-Afrika echte 4×4 kampeerauto’s aan met alle noodzakelijke extra’s voor je avontuurlijke camperrondreis in Zuid-Afrika. Als je met het hele gezin een rondreis maakt in Zuid-Afrika, kan je voor je gezinsvakantie kiezen voor leverancier Maui. Deze camperverhuurder biedt comfortabele campers zoals de Spirit 4ST.

Verhuurlocaties in Zuid-Afrika

Ben je niet op zoek naar een camper in Port Elizabeth, maar in een andere plaats in Zuid-Afrika? Via Worldwide Campers kan je ook een camper huren in Johannesburg, Kaapstad, Durban.

Aantal personen:

Er zijn geen resultaten gevonden voor uw zoekopdracht.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper