Camper huren in Kaapstad

Kaapstad wordt ook wel de Mother City van Zuid-Afrika genoemd en dat is niet voor niets! Je kunt hier genieten van een van de mooiste uitzichten ter wereld vanaf de Tafelberg. En een bezoekje aan Robben Island, waar Nelson Mandela gevangen zat, is ook een must. Maar Zuid-Afrika is natuurlijk veel meer dan alleen Kaapstad: het is een land met schitterende natuur en veel wildlife. De beste manier om al dat moois te zien, is met een huurcamper via Worldwide Campers. Zo heb je van dag tot dag de vrije keuze om te bepalen waar de reis naar toe gaat. Wil je ook een camper huren in Kaapstad? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Rondreis per camper door Zuid-Afrika

Je kunt een camper huren in Kaapstad en de rondreis bijvoorbeeld beginnen met de 180 kilometer lange tocht van Kaapstad naar Gansbaai. Hier kun je walvissen, zeerobben, pinguïns en (voor de liefhebbers) zelfs witte haaien spotten. Rijd je met de huurcamper daarna meer richting binnenland? Dan kun je de beroemde wijngaarden van Zuid-Afrika zien en verder kans maken oog in oog te staan met een antilope, steenbok of zebra. Breng ook zeker een bezoek aan één van de natuurparken, die Zuid-Afrika rijk is, zoals Namaqualand, Addo Elephant National Park of het beroemde Kruger Park. Al deze parken hebben verschillende omheinde campings, waar je met jouw camper kunt overnachten. Ga je in het hoogseizoen reizen? Zorg dan dat je deze campings tijdig reserveert, zodat je zeker bent van een plek.

Camperverhuurders in Kaapstad

In Zuid-Afrika biedt Worldwide Campers onder andere Kaapstad aan als verhuurlocatie. Wil jij ook een camper huren in Kaapstad, dan heb je de keuze uit een huurcamper van Britz, Maui, Bobo Campers of Happy Campers. Wil je graag op safari met de camper? Dan zijn de campertypes met 4WD extra aan te raden op de onverharde wegen. Raadpleeg onze pagina over de verschillende verhuurders voor meer informatie.

Verhuurlocaties in Zuid-Afrika

Naast camperverhuur in Kaapstad, kun je in Zuid-Afrika via Worldwide Campers ook huurcampers reserveren in de steden JohannesburgDurban en Port Elizabeth. Wil je jouw camperreis graag in een andere stad dan Kaapstad eindigen? Afhankelijk van de verhuurder is dit mogelijk bij een van de andere locaties in Zuid-Afrika of buurlanden. Zo kun je de camper van Bobo Campers bijvoorbeeld ook inleveren in Windhoek, Namibië. Voor meer informatie over one-ways of camper huren in Kaapstad kun je contact opnemen met ons customer service team.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper