HomeVerhuurdersBobo Campers

Bobo Campers

Bobo Campers

Bobo Campers verhuurt campers in Zuidelijk Afrika. Bobo is een gerenommeerd bedrijf dat al sinds 1991 gespecialiseerd is in camperverhuur. Zij verhuren 4WD campers (voor avontuurlijke liefhebbers) en motorhomes (geschikt voor families). De Discoverer 4 en 6 modellen zijn te boeken als automaat en als hand-geschakelde camper. De medewerkers van deze camperverhuurder spreken meerdere talen: Afrikaans, Nederlands, Duits, en Engels. Wacht niet langer en maak vandaag nog een vrijblijvende offerte via de website van Worldwide Campers. Eén van onze medewerkers neemt spoedig contact met je op om de offerte samen met je door te nemen.

Waar vind je Bobo Campers?

Bobo Campers vind je onder andere in Johannesburg (10km vanaf het vliegveld), Kaapstad (55km vanaf het vliegveld) en Windhoek (22km vanaf het vliegveld). Deze camperverhuurder biedt ook camping faciliteiten aan bij de Johannesburg en Windhoek depots. Ideaal voor de eerste of laatste nacht. De lodge bij de Windhoek locatie heeft uitstekende restaurant en bar-faciliteiten en zelfs een zwembad waar u een hapje en drankje kunt nuttigen. In de omgeving Kaapstad biedt Bobo geen campings aan. Bij het ophalen van de camper, krijgt elke klant een campsite gids en een wegatlas mee. Als je vooraf campings wilt boeken, kun je onder andere terecht op de website www.caravanparks.com om campings te boeken. Reis je met kinderen door Zuid-Afrika? Lees hier de voorwaarden.

One way camperhuur

Ben je van plan om de camper bij een andere verhuurlocatie in te leveren dan jouw ophaallocatie? Houd er dan rekening mee dat er one way kosten in rekening gebracht kunnen worden. De one way kosten zijn als volgt:

  • Tussen Kaapstad en Johannesburg: ZAR4900 (ca. 317 euro)
  • Tussen Windhoek en Kaapstad/Johannesburg: ZAR6200 (ca. 345 euro)
  • Voor een one way tussen andere bestemmingen kun je contact opnemen met ons customer service team.
Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper