Camper huren in San Jose

Wil je een camper huren in San Jose voor een avontuurlijke vakantie Costa Rica? Hoofdstad San Jose is het startpunt waar je je vakantie in Costa Rica kan beginnen. Een camper huren in San Jose is eenvoudig, omdat de verhuurlocatie slechts twintig minuten rijden is vanaf het internationale vliegveld. Eenmaal geland op het vliegveld, komen de medewerkers van de verhuurlocatie je gratis ophalen op het vliegveld. Ontdek de prachtige natuurwonderen en unieke wilde dieren in dit paradijselijke land met een camper. Met een camper beleef je het land optimaal, omdat je overal kunt overnachten en in elke hoek van het land kunt komen. Geïnteresseerd in camper huren in Costa Rica? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan op onze website.

Start je campervakantie in San Jose

Bij een vakantie in Costa Rica denk je natuurlijk snel aan de prachtige natuur en stranden, die je overal kunt vinden in het land. Maar de stad San Jose staat ook bekend om geweldige musea, parken, hotels, theaters en historische gebouwen. Het is tegenwoordig een echte wereldstad, waar je toeristen tegenkomt van over de hele wereld. Wil je eerst de stad en omgeving ontdekken voor je je huurcamper ophaalt? Dit kan! Verhuurder Costa Rider Campervans bieden transfers aan tegen een kleine toelage van en naar San Jose downtown, Jaco/Punta Arenas, Liberia/Nicoya, Tamarindo/Samara, Manual Antonio/Limon of Puerto Viejo/Cahuita/Uvita.

Camper huren bij Worldwide Campers

Worldwide Campers werkt in Costa Rica samen met camperverhuurder Costa Rider Campervan. Costa Rider Campervan bestaat nu vijf jaar en bieden een driepersoons camperbussen aan. De campers zijn gebouwd op de krachtige 2500cc Turbo Diesel, welke garant staat voor rijcomfort en veiligheid. Deze camper is geschikt voor maximaal drie personen, waarvan één kind. Met de huurcamper mag je het hele land doorkruisen en aan het einde van je reis lever je je camper weer in bij de verhuurlocatie in de buurt van San Jose. Bij het ophalen van je camper krijg je tevens een Riders Guide, vol met reistips van het personeel van Costa Riders Campervan. Zij hebben het hele land doorgereist en hebben de beste tips voor mooie natuur, natuurparken, campings en slaapplaatsen voor je gebundeld. Super handig! Heb je nog vragen over een camper huren in San Jose voor een avontuurlijke vakantie in Costa Rica? Neem dan contact op met ons customer service team, want zij helpen je graag op weg.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper