Camper huren Cuba

Wil je een camper huren in Cuba? Beleef Cuba op een unieke manier door met een camper over het eiland te reizen. Cruise in je huurcamper langs de spectaculaire kustlijn die Cuba omringt. Rijd door het UNESCO beschermde Valle de Vinales met haar indrukwekkende rotsformaties en groene natuur en bezoek de steden van het eiland zoals hoofdstad Havana. Dit is de ultieme stad om de unieke oude auto’s te bewonderen en de gastvrijheid van het Cubaanse volk te ervaren. Geïnteresseerd in een camper huren in Cuba? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan op onze website.

Camperreis Cuba

Cuba is maar liefst drie keer zo groot als Nederland, dus de afstanden zijn vaak groter dan men denkt. Voor een rondreis van twee weken is het aan te raden om een driehoek te rijden van Havana naar Viñales en Trinidad, om uiteindelijk je camper weer in te leveren in Havana. In deze rondreis heb je een goede afwisseling van de groene natuur met zijn bijzondere diersoorten en de kleurrijke straten van Trinidad en Havana. Mocht je langer dan twee weken reizen, dan kan je route uit te breiden met een route in centraal Cuba.

Camper huren via Worldwide Campers

In Cuba werkt Worldwide Campers samen met Daiquirí Tours in Havana. Deze partner heeft meer dan twintig jaar ervaring in toerisme en biedt naast camperhuur ook verschillende excursies en begeleidende tours. Hoewel je bij een vakantie naar Cuba misschien niet meteen aan een camper denkt, is dit een ideaal vervoersmiddel op het eiland. Wildkamperen niet is er toegestaan, maar zijn er verschillende campings op het eiland. Daarnaast heeft Daiquirí Tours een samenwerking met veel hotels op Cuba, waar je met je camper op de parkeerplaatsen mag overnachten en de services van het hotel mag gebruiken.

Wat is inclusief bij je camperhuur?

Als je een camper huurt in Cuba zit het volgende in het camperhuurtarief: ongelimiteerde kilometers, camperinventaris, persoonlijke inventaris zoals beddengoed, 24/7 pechhulp, camping vouchers voor je overnachtingen en de benodigde verzekeringen. Je hebt de mogelijkheid om een aantal extra’s bij je camperhuur te reserveren, zoals de transfer van het vliegveld naar de verhuurlocatie, de Cuba toeristenpas en je benzine. Neem contact op met ons customer service team voor meer informatie over camperhuur in Cuba.

Aantal personen:

Er zijn geen resultaten gevonden voor uw zoekopdracht.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper